Salată Nisa

Salată NisaIngrediente:

  • o salată mică
  • un ardei roşu
  • o roşie de mărime mijlocie
  • un castravete mic
  • o ceapă roşie sau una obişnuită
  • 200 de grame de fasole verde congelată
  • 1-2 cutii de ton
  • măsline negre
  • 2 ouă fierte
  • opţional – cartofi în coajă, fileuri de sardele
  • condimente

Mod de preparare:

1. Se spală salata, se usucă şi se toacă. Se spală legumele şi se taie cubuleţe.
2. Se ţine fasolea verde 5 minute în apă sărată la fiert, după care se scoate şi se ţine sub jet de apă.
3. Se adaugă legumele, salata şi condimentele şi se lasă pentru 5 minute.
4. Se amestecă uşor cu tonul scurs de zeamă, măslinele şi se decorează cu bucăţi de ou. Dacă nu te omori după gustul iute al cepei, o poţi ţine în apă fiartă împreună cu fasolea (după ce o tai felii).

Opţional se pot adăuga cartofi fierţi în coajă sau curăţaţi şi fileuri de sardele.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments