Despre noi

Fitness-Nutritie.ro este un site care își propune să trateze probleme legate de sport, alimentație, sănătate și multe altele, astfel încât să devină prima alegere pentru tine atunci când este vorba de o minte sănătoasă într-un corp sănătos !

Site-ul Fitness-Nutriție este calea sigură pentru o viață mai echilibrată, mai sănătoasă și mai activă.

Aici vei găsi cele mai bune și mai noi sfaturi despre programe de antrenament, planuri de nutriție și rețete delicioase.

Scopul principal al Fitness-Nutriție este acela de a-și ajuta vizitatorii în atingerea obiectivelor în materie de sănătate și fitness, prin informare corectă, motivare, precum și prin programe speciale de antrenament.

Menținerea permanentă a unei stări normale de sănătate este o provocare care trebuie acceptată de fiecare persoană ce se dorește a fi sănătoasă. Poate cel mai important aspect în această ecuație este voința. În momentul în care am reușit sa devenim conștienți că responsabilitatea pentru menținerea unei stări de bine pe plan fizic, psihic și social, ne aparține nouă și nimănui altcuiva (familie, medici, antrenori), atunci putem să facem alegerile potrivite pentru viața noastră.

Alimentația sănătoasă combinată cu mișcare, odihnă și un program de reducere a stresului, influențează esențial starea de sănătate pe termen lung. Acesta este aspectul de care trebuie să ținem cont atunci când optăm pentru un stil de viață sănătos.

Termenii și condițiile de utilizare Fitness-Nutritie.ro