MG Sportclub

Descriere

M&G Sport Club își propune să vă ofere dumneavoastră, clienții noștrii, cele mai bune facilități și servicii. Atmosfera elegantă și confortabilă a clubului, reprezintă locația ideală în care exercițiile fizice și relaxarea devin o adevărată plăcere. Profesionalismul personalului va extinde experiența dumneavoastră în cadrul M&G Sport Club mult peste limitele unei săli de fitness convenționale. Pentru a asigura un mediu cât mai plăcut, M&G Sport Club vă oferă următorul regulament care trebuie respectat de toți membrii.

Identitatea noastră

Situat într-unul din cele mai frumoase și relaxante locuri din București, M&G Sport Club vă va ajuta să integrați în viața dumneavoastră starea wellness. Căutarea dumneavoastră a luat sfârșit! Intrând în M&G Sport Club veți uita de stresul și de problemele vieții moderne de zi cu zi.

O varietate de servicii sunt disponibile pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră, fiindu-vă oferite la cele mai înalte standarde de calitate.

Amabili și profesioniști, reprezentanții clubului sunt la dispoziția dumneavoastră prin programele și facilitățile care au fost create special pentru dumneavoastră.

Pentru a vă oferi cele mai bune și eficiente antrenamente, în cadrul M&G Sport Club veți găsi cele mai bune echipamente sportive, care au un design atrăgător și ușor de folosit în același timp, chiar și pentru un începător.

La prima vizită în cadrul clubului, vă rugăm să vă stabiliți o programare cu unul dintre instructorii noștri pentru a vă crea un profil de antrenament personal în funcție de nevoile dumneavoastră.

Activități de grup

Programe de antrenament in circuit cu grupuri mixte de persoane si nivele de pregatire diferite.

Antrenamente Personale

Pentru motivație, siguranță, eficiență și o dietă corespunzătoare aveți nevoie de unul dintre antrenorii noștri, cel care reprezintă calea sigură către succes. Antrenament personal în cadrul M&G Sport Club înseamnă mai mult decât realizarea unei fișe de antrenament.

Evaluare personală

La prima vizită în cadrul clubului, vă puteți stabili o programare cu unul din instructorii noștri pentru a vă face o evaluare completă și pentru a vă crea un profil de antrenament în funcție de nevoile dumneavoastră.

Wellness Sport Bar

În cadrul Wellness Sport Bar veți găsi o varietate de băuturi și suplimente nutritive care vin în sprijinul antrenamentelor dumneavoastră.

Servicii oferite

  • Fitness
  • Cardio
  • Antrenor personal
  • Fitness grup
  • Bar
  • Restaurant
  • Fotbal
  • Tenis

Contact

Adresa: Str. Oltețului, nr. 30
Site Web: www.mgsportclub.ro
E-mail: office@mgsportclub.ro
Tel: 021.242.88.52