X Fitness

Descriere

Clienții noștrii au rezultate! Când devii client ești măsurat, cântărit și vei fi îndrumat spre programul de fitness potrivit pentru obiectivul ales (slăbit sau masă musculară). Vei participa la programe de fitness sub supravegherea directă a unui instructor (inclus în prețul unui abonament). Avem peste 20 de programe cu o varietate de exerciții nemaîntâlnită în nicio sală. Permanent inovam noi programe și mișcări pentru a-ți surprinde corpul și a avea rezultate.

Programe intensive de fitness

Programele noastre de fitness se pot folosi atât în regim intensiv (4-5 ori pe săptămână) cât și în regim de menținere (2-3 ori pe săptămână) și sunt potrivite atât pentru femei cât și pentru bărbați. Împreună cu antrenorii noștri veți face ajustări în funcție de obiectivul urmărit: forță/masă musculară sau slăbit.
Programele sunt organizate pe dificultate: începători, avansați și superavansați
Fiecare din aceste programe lucrează toate aspectele fitness-ului: forță (masă sau tonifiere), cardio și flexibilitate

Forță

Programele noastre de fitness pentru forță și masă se bazează pe flotări, tracțiuni, genoflexiuni și exerciții cu gantere într-o succesiune rapidă, cu multe variații, care evită efectul de platou și forțează corpul la limită. Rezultatul va fi o creștere a masei și a forței într-un program intensiv de 3 luni superioară lucrului cu aparate de fitness.

Flexibilitate – Yoga și stretching

Yoga și stretching sunt unul din pilonii programelor de la sala noastră de fitness. Yoga crează fundația pentru celelalte activități atletice: stabilitatea trunchiului, echilibru, mobilitatea articulațiilor osoase.
Programul nostru de Yoga este unul din cele mai dificile pe care le avem la sala noastră de fitness, dar odată ce te obișnuiești, rezultatele sunt remarcabile și de lungă durată. Flexibilitatea, mai mult decât masa musculară și rezistența la efort se va păstra chiar și după lungi perioade de pauză.

Cardio

Programele noastre de cardio sunt în general peste intensitatea programelor de aerobic din alte săli (dar se ajustează pentru începători). Pentru superavansați, avem probabil cel mai dificil program cardio, superior credem că rezultate și efort claselor de spinning din alte săli)

Instructor

Prezența instructorului este o parte esențială în programul nostru. Pentru a avea rezultate câteva lucruri sunt importante:Instructorii noștri te vor ajuta și încuraja să îți depășești nivelul de intensitate la care te plafonezi.Unele dintre programele de fitness au peste 24 de mișcări diferite într-o oră pentru a evita efectul de platou. Nu vei putea să te antrenezi singur cu o varietate atât de mare.Instructorii noștri sunt specializați în executarea mișcărilor complexe pe care le facem la sală și te vor ajuta să îți menții forma corectă pentru maxim de rezultate.

Servicii oferite

  • Fitness
  • Forță
  • Yoga
  • Aerobic
  • Cardio
  • Tae-bo
  • Antrenament personalizat
  • Instructori
  • Servicii nutriție

Contact

Adresă: Calea Floreasca nr. 141-143
Site Web: www.xfitness.ro
E-mail: contact@xfitness.ro
Tel: 0727.339.889