Daimon Wellness Club

Descriere

DAIMON WELLNESS CLUB este în primul rând un concept care vă oferă oportunitatea de a petrece timpul într-un mod care combină utilul cu plăcutul prin larga paletă de servicii profesionale de care dispune.
WELLNESS nu inseamna doar să faci sport, este mai multe decat atât! Este o stare de bine, un mod de a trăi!
Căutarea dumneavoastră pentru Wellness a luat sfârșit!
O largă varietate de servicii de 5 stele sunt disponibile pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră,fiindu-vă oferite la cele mai înalte standard de calitate prin intermediul personalului clubului.
Mereu amabili și profesioniști reprezentanții clubului vor extinde experiența de care veți avea parte mult peste limitele unui club convențional!
DAIMON CLUB este deschis din anul 2003 și are o suprafață totală de peste 7.000 de mp. Recenta investiție vă oferă posibilitatea de a avea acces la un pachet complet de facilități și servicii pentru toată famila, la standardele cele mai înalte.
Clubul oferă un acces facil atât la servicii sportive: fitness, natație, aerobic, spinning, dans, cât și la serviciile de recreere: saună, solar și masaj.
Mens sana in corpore sano (O minte sănătoasă într-un corp sănătos) este deviza DAIMON CLUB și o punem în aplicare prin sport, exerciții fizice, nutriție și socializare.

Sports & Wellness

Combinând sănătate, frumusețe și stil de viață, clubul privat Daimon Club dorește să aducă un echilibru in viața dumneavoastră, oferindu-vă cele mai bune condiții pentru a vă menține în formă într-o oază de liniște și relaxare.
Într-o ambianță plăcută și relaxantă aveți șansa să uitați de stres și rutină pentru a petrece câteva ore în centrul nostru, unde aveți acces la o paletă largă de servicii în scopul îmbunătățirii condiției dumneavoastră fizice. Proverbul latin Mens sana in corpore sano vine să întărească convingerea că sportul poate contribui la o minte mai sănătoasă și lipsită de griji.

Servicii oferite

  • fitness
  • natație
  • aerobic
  • spinning
  • dans
  • saună
  • solar
  • masaj

Contact

Adresă: Str,Piscului nr. 10, sector 4, București (vis-a-vis de Sala Polivalentă în cadrul Daimon Club)
Site web: www.daimonclub.ro
Email: office@daimonsportclub.ro
Telefon: 0723.998.266
Orar: Luni-Duminică 8-22