Termeni şi condiţii

Condiții generale de utilizare a site-ului Fitness-Nutriție

Prin folosirea siteului Fitness-Nutritie.ro sau a siteurilor accesibile prin subdomeniile acestuia se consideră că înțelegeți și sunteți de acord cu acești termeni și aceste condiții. Ne rezervăm dreptul să modificăm acești termeni și aceste condiții oricând și de câte ori este nevoie, iar modificările vor fi aduse la cunoștință utilizatorilor prin intermediul acestei pagini.
În cazul în care nu sunteți de acord cu vreunul din termenii de mai jos, vă rugăm să părăsiți site-ul și să nu îl mai accesați.

1.Scopul de utilizare a site-ului

Acest site se adresează cetățenilor români, adulți, fiind destinat informării lor despre diete, despre produse alimentare și posibilele lor efecte asupra sănătătii.

Fitness-Nutritie.ro este un site exclusiv de informare în domeniul sănătății. Site-ul Fitness-Nutriție face tot posibilul pentru a oferi doar informații corecte, de actualitate, și de a le afișa într-un mod cât mai accesibil, toate materialele existente pe site având scop pur informativ, lucru pentru care Fitness-Nutriție.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru nici o daună provocată utilizatorilor săi de folosirea acestor informații. Informațiile disponibile pe Fitness-Nutriție.ro nu constituie obiectul unei consultații medicale. În acest scop, vă invităm să discutați cu medicul dvs. de familie sau să consultați personal medical autorizat.

2. Furnizarea de date și informații

Înregistrarea ca membru atrage obligația utilizatorilor respectivi de a furniza date și informații complete, exacte, actuale și reale despre aceștia, cum ar fi: numele de utilizator, adresa de e-mail, adresa poștală, precum și orice alte informații care sunt solicitate pentru înscriere. Furnizarea de către utilizatori a oricăror date și informații false este interzisă, iar raspunderea în acest caz aparține respectivilor utilizatori și nu site-ului Fitness-Nutritie.ro.

Utilizatorii site-ului își asumă obligația de a furniza informații, ori de a completa, preciza sau actualiza informațiile prezentate, ori de câte ori acest lucru se impune (dacă modificările apărute pot afecta acuratețea serviciilor oferite) sau acest lucru le este solicitat de către Fitness-Nutriție.ro.

Prin simpla lor înregistrare ca membri, utilizatorii respectivi acceptă ca Fitness-Nutritie.ro să utilizeze și să prelucreze datele personale transmise către Fitness-Nutriție.ro pentru prestarea serviciului.

3. Website-uri externe

Fitness-Nutriție.ro nu reprezintă în nici un fel conținutul unui site pe care l-ați accesat prin intermediul siteului Fitness-Nutriție.ro. Când accesați un asemenea site trebuie să înțelegeți că acesta este independent de Fitness-Nutriție.ro și că Fitness-Nutriție.ro nu are control în nici un fel asupra conținutului acelui site. Un link către un site în cadrul siteului Fitness-Nutriție.ro nu înseamnă că Fitness-Nutriție.ro acceptă sau este responsabil pentru conținutul site-ului respectiv.

4. Drepturi de autor

Mărcile, siglele, precum și alte materiale aparținând partenerilor Fitness-Nutriție.ro care sunt vizibile pe site sunt proprietatea acestora. Conținutul site-ului www.fitness-nutritie.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, fără autorizarea expresă și scrisă din partea Fitness-Nutritie.ro. Materialele publicate și continutul site-ului pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.

5. Limitarea obligațiilor

Fitness-Nutriție.ro nu garantează funcționarea neîntreruptă și fără erori a site-ului. De asemenea, Fitness-Nutriție.ro nu își asumă nicio răspundere privind conținutul oferit, prin intermediul Fitness-Nutriție.ro, de către terți, precum: specialiști nutriționiști, bucătari, sau simpli utilizatori ai site-ului. În aceste cazuri, responsabilitatea pentru conținut îi aparține autorului și numai lui.

6. Termeni de preluare a conținutului Fitness-Nutriție.ro

Materialele apărute pe acest site sunt proprietatea Fitness-Nutriție.ro sau, în anumite cazuri, a partenerilor Fitness-Nutriție.ro, conform legii.

7. Achiziționarea de produse

7.1. Preţuri şi promoţii

Toate preţurile de pe acest site sunt finale. Livrarea produselor se face gratuit, prin firma de curierat rapid Fan Courier. Preţurile produselor se pot schimba fără o notificare prealabilă. Promoţiile în derulare de pe site nu se vor cumula.

7.2. Comenzi

Produsele pot fi cumpărate doar din magazinul nostru on-line, prin completarea unui formular de comandă. Cumpărătorii vor achita preţul produsului, existent la momentul cumpărării. Plata se face în avans, cu cardul prin intermediul procesatorului de plăţi Mobilpay, prin Transfer Bancar (OP) sau ramburs, la livrare.

7.3. Livrarea

Comenzile vor fi livrate în maxim 10 zile lucrătoare din momentul cumpărării. Dacă produsele comandate nu sunt disponibile în stoc, vă vom contacta. Nu răspundem de nicio întârziere sau nereuşită în a ne îndeplini obligaţiile de livrare, dacă respectiva întârziere sau nereuşită se datorează unor evenimente sau împrejurări care nu depind de noi şi pe care nu le putem controla.

7.4. Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul să notifice în scris că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală în scris preţul contractului.

Denunţarea unilaterală se realizează printr-un e-mail transmis pe adresa contact@fitness-nutritie.ro

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-a fost livrat (să aibă ambalajul original şi documentele care l-au însoţit). Produsul trebuie să fie în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, cu accesoriile aferente, exact ca în momentul vânzării şi să nu prezinte sub nicio formă semne de folosire sau uzură. Nu se admit excepţii (de ex., ambalaje deteriorate, zgârieturi sau alte defecte fizice).

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către Client excepţie făcând cazul lipsei conformităţii produsului, situaţie în care Fitness-Nutritie.ro va suporta contravaloarea transportului.

Se poate folosi orice serviciu de livrare, atâta timp cât produsul(ele) este(sunt) livrat(e) direct şi la adresa Fitness-Nutritie.ro

Fitness-Nutritie.ro nu ridică coletele trimise prin Poşta Română, de la oficiile poştale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client către Fitness-Nutritie.ro, cade în sarcina Clientului.

7.5. Drepturile şi obligaţiile vânzătorului

Obligaţii:

 1. Să urmeze cu stricteţe Actul de protecţie a informaţiilor personale.
 2. Să protejeze datele personale ale clienților.
 3. Să livreze produsele comandate, în perioada stabilită, la adresa furnizată.

Drepturi:

 1. Vânzătorul are dreptul de a nu livra produsele comandate, dacă adresa furnizată nu este corectă sau nu există.
 2. Vânzătorul nu răspunde de informaţiile specificate de producător.

7.6. Drepturile şi obligaţiile cumpărătorului

Obligaţii:

 1. Să furnizeze un număr de telefon, un email şi o adresă corectă.
 2. Să achite preţul produselor comandate.
 3. Să fie disponibil, sau să aibă un reprezentant disponibil la momentul şi locul livrării.
 4. Să nu plaseze comenzi false.
 5. Să nu ofere niciun fel de informaţii false despre produse.

Drepturi:

 1. Clientul are dreptul de a primi produsele comandate în intervalul de timp stabilit.
 2. Clientul are dreptul de a renunţa la produsele livrate, în 10 zile lucrătoare, conform legii protecţiei consumatorului

8. Schimbări ale termenilor şi condiţiilor

Fitness-Nutritie.ro, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.fitness-nutritie.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Termenii şi Condiţiile prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunostinţă notificările actualizate.

9. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie

Aceşti Termeni şi Condiţii şi utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea, se vor referi, sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau conţinutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceşti Termeni şi Condiţii şi/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

10. Forţa majoră

Fitness-Nutritie.ro şi/sau Furnizorul nu vor fi răspunzători pentru întârzierea sau neîndeplinirea obligaţiilor lor, datorate unor evenimente de forţă majoră, imprevizibile şi de neînlăturat. Întârzierea sau neîndeplinirea obligaţiilor din motiv de forţă majoră nu va fi considerată ca o încălcare a prevederilor Termenilor şi Condiţiilor.

11. Reclamaţii şi Litigii

Pentru orice reclamaţie, utilizatorul/cumpărătorul trebuie să se adreseze în prealabil Serviciului de Relaţii cu Clienţi al Fitness-Nutritie.ro. Orice litigiu rezultat din aplicarea, interpretarea sau derularea Termenilor şi Condiţiilor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Termenii şi Condiţiile şi toate comunicările sunt în limba română. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Municipiul Bucureşti.

Informaţii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Fitness-Nutriție

Vă rugăm să citiţi atent acest acord de confidenţialitate. Accesând sau utilizând site-ul luaţi la cunoştinţă că aţi citit, înţeles şi sunteţi de acord cu toţi termenii acestui acord de confidenţialitate şi cu toţi termenii şi condiţiile acestui site. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă rugăm să părăsiţi site-ul şi să nu-l accesaţi sau utilizaţi.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Fitness-Nutritie.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dvs. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe www.fitness-nutritie.ro informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate. Datele pe care le prelucrăm sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determină imposibilitatea noastră de a vă oferi serviciile solicitate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Fitness-Nutritie.ro şi nu sunt comunicate terţilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul la informare (art.12.), dreptul de acces la date (art.13.), dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14.), dreptul de opoziţie (art. 15.) şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin formularul de contact sau prin poştă, pe adresa societăţii noastre. Dacă unele din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Eventuala înregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de Fitness-Nutritie.ro presupune luarea la cunoştinţă a drepturilor mai sus menţionate şi acordul ca datele personale să fie folosite de către Fitness-Nutritie.ro în scopuri de marketing, publicitate şi pentru a vă putea livra comenziile efectuate pe acest site.

Informaţiile pe care le solicităm de la utilizatorul/abonatul site-ului

Fiecare vizitator poate naviga pe site fără a oferi vreo informaţie personală. Vom avea nevoie de date personale doar în cazul abonării la newsletter-ul nostru (adresă e-mail) şi în cazul înregistrării pe site (nume, prenume, adresă, telefon, adresă e-mail).

Revizuirea Acordului de Confidenţialitate

Fitness-Nutritie.ro, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.fitness-nutritie.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Acordul de Confidenţialitate prin actualizarea lui. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

Document actualizat la data de 05.07.2012.