5 sfaturi pentru a face față frigului

Ne place sau nu, iarna nu-i ca vara 🙂 . Fie că ești indiferent cu privire la prognoza meteo sau că te panichezi de fiecare dată când o citești, aceste 5 sfaturi te vor ajuta să faci față cu brio temperaturilor scăzute din timpul iernii:

Spune „da” hibernării

Urșii fac asta de mii de ani, iar noi avem multe de învățat de la ei. Hibernarea este o opțiune excelentă atunci când temperaturile scad. Acum este perioada ideală pentru a te relaxa în casă fără să ai sentimente de vinovăție.

Folosește creme hidratante

Unul dintre cele mai enervante lucruri pe timp de iarnă este deshidratarea pielii. Folosește zilnic creme hidratante, pentru față, buze, mâini și corp.

Îmbracă-te „în straturi”

Atunci când ieși din casă, asigură-te că ai suficiente straturi de haine pentru a-ți menține temperatura corporală. O căciulă, un fular sau o pereche de mănuși nu sunt suficiente atunci când temperatura este sub punctul de îngheț. Ia în considerare purtarea unor haine care să constituie stratul de bază (colanți, bluze mulate) pe sub hainele intermediare (pulovere, helănci) și sub cele exterioare (impermeabile, matlasate).

Pregătește-te pentru întârzieri

Dacă vrei să călătorești în timpul iernii către „țările calde”, nu lăsa iarna să te ia prin surprindere și pleacă mult mai devreme către aeroport (se poate întâmpla orice în trafic, cu mașina ta sau cu mijloacele de transport în comun). Acest lucru este valabil și atunci când călătorești în țară.

Perfecționează-ți abilitățile de bucătar

Puține lucruri sunt la fel de reconfortante pe timp de iarnă precum un bol cu supă caldă sau o tavă cu fursecuri fierbinți, proaspăt scoase din cuptor. Preparatele făcute în casă sunt mult mai sănătoase și mai ieftine decât cele din comerț. Acum e momentul să te perfecționezi în bucătărie.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

2 comments