9 remedii simple pentru tratarea coșurilor

9-remedii-cosuriDe obicei, coșurile apar în zone precum față, scalp, spate și piept. În general, cauza apariției este nivelul crescut de hormoni din organism, în special în timpul perioadei adolescenței. Alte cauze pot fi alimentația necorespunzătoare, lipsa de somn, stresul sau stilul de viață agitat.

Iată câteva remedii naturale care te vor ajuta să scapă de coșuri:

1. Argilă roșie

Se amestecă argila cu o cantitate mică de apă și ulei de lavandă. Pasta obținută se aplică doar pe zonele afectate, pe durata nopții.

2. Oțet de mere

Se diluează cu apă și se aplică pe față o dată sau de 2 ori pe zi. Se spală fața doar atunci când este absolut necesar.

3. Suc de lămâie

Se amestecă împreună cu o cantitate egală de apă de trandafiri și se aplică pe zonele afectate, pentru câteva ore.

4. Muștar și miere

Se amestecă 1/8 linguriță pudră de muștar cu 1 linguriță de miere și se aplică precum o mască. Se așteaptă 15 minute, după care se spală cu apă.

5. Ceai verde și gheață

Se prepară ceai verde, se lasă să se răcească, după care se pune în forme, la congelator. Se scoate un cub de gheață și se rulează pe zonele afectate.

6. Roșii

Se taie o roșie pe jumătate și se freacă partea interioară pe zonele afectate de acnee o dată sau de 2 ori pe zi. Nu pune suc de roșii pe față, deoarece îți va usca tenul.

7. Uleiuri esențiale

Se diluează o picătură de ulei esențial de lavandă sau de arbore de ceai și se aplică pe zonele foarte afectate. Aceste uleiuri trebuie folosite rar, deoarece pot apărea efecte negative dacă sunt folosite în exces.

8. Albuș de ou

Se aplică un albuș de ou pe zonele afectate și se așteaptă aproximativ 30 minute, după care se clătesc cu apă. Pentru rezultate și mai bune, se poate amesteca și cu suc de lămâie / usturoi și miere.

9. Usturoi

Se tamponează zonele afectate cu puțin suc de usturoi și se așteaptă cât de mult timp este posibil.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

2 comments
RomaniaRomanian
RomaniaRomanian

Sigur cel mai bun remediu ca sa scapi de cosuri, acnee si puncte negre e o curatare pe o perioada lunga a tenului cu produse naturale.

Nu te astepta sa iti dispara a doua zi cosurile, dar in timp dupa ce foloseste produsele naturale impotriva cosurilor tenul tau o sa devina foarte curat si fara urme de cosuri.

S-a demonstrat si dovedit ca cele  mai bune produse naturale impotriva cosurilor sunt produsele pe baza ulei pur din arbore de ceai (tea tree).

O cunostinta mi-a adus produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai si  nu mi-a venit sa cred cat de eficente si bune sunt impotriva acneei si a excesului de sebum.
In cateva luni chiar si o acnee fioroasa are toate sansele sa dispara ca si cand nu ar fi fost.

Am citit de produse intr-o revista ca au luat premiul pentru cel mai eficent si rapid tratament impotriva cosurilor din Asia.

RomaniaRomanian
RomaniaRomanian

Sigur cel mai bun remediu ca sa scapi de cosuri, acnee si puncte negre e o curatare pe o perioada lunga a tenului cu produse naturale. Nu te astepta sa iti dispara a doua zi cosurile, dar in timp dupa ce foloseste produsele naturale impotriva cosurilor tenul tau o sa devina foarte curat si fara urme de cosuri. S-a demonstrat si dovedit ca cele  mai bune produse naturale impotriva cosurilor sunt produsele pe baza ulei pur din arbore de ceai (tea tree). O cunostinta mi-a adus produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation si  nu mi-a venit sa cred cat de eficente si bune sunt impotriva acneei si a excesului de sebum. In cateva luni chiar si o acnee fioroasa are toate sansele sa dispara ca si cand nu ar fi fost. Am citit de produsele de la Thursday Plantation intr-o revista ca au luat premiul pentru cel mai eficent si rapid tratament impotriva cosurilor din Asia.