Ai dureri de spate? Iată cele mai bune remedii naturale!

remedii-naturale-dureri-spateDacă ai dureri de spate, nu apela imediat la medicamente. Poate că durerea va trece, dar în timp, organismul va fi afectat în mod negativ de aceste medicamente.

Iată cum poți scăpa de durerile de spate, în mod natural:

Calciul ajută la întărirea oaselor și protejarea coloanei vertebrale de osteoporoză. Consumă zilnic alimente bogate în calciu, cum ar fi varză, conopidă, broccoli, spanac, sardine, somon, migdale, semințe.

Terapie cald-rece: în cazul durerilor de spate cronice, aplică un pachet fierbinte în zona afectată, pentru aproximativ 20 de minute. În stadiile incipiente ale durerilor sau atunci când ai dureri acute, aplică pachete de gheață pentru o durată de 10-15 minute.

Ulei de eucalipt este un remediu foarte benefic pentru durerile de spate. Aplică ulei de eucalipt pentru zona afectată. Pentru rezultate și mai bune, poți amesteca uleiul cu piure de ghimbir.

Un masaj cu ulei de muștar este, de asemenea, un bun remediu pentru dureri de spate.

Usturoi: încălzește puțin ulei de nucă de cocos sau ulei de susan la foc mic, cu opt căței de usturoi în el. Răcește-l și masează ușor zona afectată cu acest ulei. Lasă-l pentru 3-4 ore, apoi fă baie în apă caldă.

Camfor: se adaugă camfor în uleiul de masaj și se aplică la spate.

Sare amară: te scapă de durerile de spate prin reducerea inflamației. Adaugă 2 cești de sare Epsom în cada cu apă caldă. Stai în cadă timp de 30 minute.

Mușețel: ceaiul din această plantă calmează țesuturile musculare tensionate. Bea 1-3 cești pe zi, pentru a obține rezultate notabile.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments