Alimente care ard grăsimea de pe abdomen

abdomen-fara-grasimeDacă te-ai săturat de grăsimea abdominală, există câteva alimente care te pot ajuta să scapi de ea:

Fulgi de ovăz

Consumul de fulgi de ovăz oferă corpului cantități mari de fibre, ceea ce reduce șansa scăderii nivelului de zahăr din sânge. Începe ziua cu fulgi de ovăz, pentru a evita gustările de dimineață. Aceștia conțin proteine și alte vitamine și minerale care ajută la pierderea în greutate.

Cerealele integrale

Înlocuirea alimentelor din făină albă cu alimente din cereale, va crește cantitatea de nutrienți din organism. Cerealele integrale conțin fibre, acid folic, vitamina E și magneziu, toate acestea ajutând la reducerea grăsimii.

Legume

Legumele crude sunt o mare sursă de fibre și antioxidanți și consumul de legume îți va umple stomacul fără a crește aportul caloric.

Carne slabă

Proteinele ​​slabe sunt esențiale în orice dietă de slăbire, iar carnea este o sursă bună de proteine. Evită carnea prelucrată și concentrează-te pe consumul de carne naturală, organică, cum ar fi carnea de pui și pește.

Ouă

Creșterea aportului de proteine ​​este o modalitate ușoară de a arde grăsime, iar ouăle au o cantitate mare de proteine, de cea mai bună calitate. Ele conțin și vitamina B12, care ajută la golirea celulele de grăsime.

Ulei de măsline

Lipidele sănătoase sunt esențiale în ardere grăsimilor din organism, iar uleiul de măsline oferă corpului tău lipide bune, numite “mononesaturate”.

Nuci

Nucile sunt o altă sursă de grăsimi bune, cu toate că trebuie să fii atent să nu exagerezi, deoarece acestea sunt bogate în calorii. Consumul de nuci îți va oferi proteine, fibre, vitamine și minerale.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments