Alimente care îți îmbunătățesc viața sexuală

alimente-viata-sexualaViața ta sexuală nu este așa cum ți-ai dori? Nu te mai simți atractiv? Trebuie să știi că toți oamenii se confruntă cu această problemă la un moment dat. Important este să îți revii cât mai repede, în mod natural. Mai jos îți vom prezenta câteva alimente care măresc libidoul și îmbunătățesc semnificativ viața sexuală.

Pepenele roșu este bogat în Citrulină, un aminoacid care ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin la nivelul inimii și organelor genitale.

Bananele conțin enzima Bromelaină, care ajută la îmbunătățirea libidoului. Acestea sunt bogate în vitamine B, necesare pentru producerea hormonului sexual, testosteronul.

Avocado este bogat în vitamina B6, care ajută la creșterea producției hormonului masculin. Este, de asemenea, bogat în potasiu, care ajută la reglarea glandei tiroide și la îmbunătățirea nivelului libidoului la femei.

Creveții și fructele de mare sunt bogate în Zinc, mineral care crește fertilitatea și mărește intensitatea orgasmelor.

Sparanghelul combinat cu ardeiul roșu iute stimulează energia și rata metabolică. Sparanghelul este bogat în vitamina E, care stimulează producția de testosteron și este important pentru o viață sexuală sănătoasă.

Nucșoara a fost folosită încă din antichitate în medicina indiană pentru stimularea libidoului femeilor, fiind unul dintre cele mai eficiente afrodisiace naturale.

Brânza este o sursă bună de Zinc, mineral care este esențial pentru producerea de testosteron. Nivelurile de testosteron controlează atât libidoul masculin cât și cel feminin.

Friptura este bogată în proteine, Fier, Magneziu, Zinc și alți nutrienți care cresc nivelul de testosteron. Alimentele proteice sunt o bună sursă de dopamină și noradrenalină, care intensifică sensibilitatea în timpul actului sexual.

Stridiile stimulează producția de dopamină, rezultând creșterea libidoului atât la bărbați cât și la femei.

Ciocolata neagră ajută la îmbunătățirea apetitului sexual, deoarece conține serotonină, care îmbunătățește starea de spirit. Feniletilamina din ciocolata neagră stimulează eliberarea de dopamină în centrele plăcerii care sunt strâns legate de intensitatea orgasmelor.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments