Antrenează-te precum Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo removes his Real Madrid soccer jersey in Pasadena, CA.Execută aceste antrenamente și construiește-ți un trup tonifiat și atletic!

Cristiano Ronaldo este foarte bine cunoscut atât pentru aptitudinile sale fotbalistice cât și pentru condiția sa fizică perfectă. După părerea multora, el este omul cu cel mai bine proporționat corp din rândul sportivilor de performanță. Este mai flexibil și mai atletic decât un culturist sau un model de fitness. Dar nu a obținut aceste lucruri ușor, ci prin foarte multă muncă și dăruire. Antrenamentele sale au ca scop îmbunătățirea exploziei, rezistenței, vitezei, forței și a mișcărilor funcționale.

Probabil ești conștient de faptul că nu vei ajunge la nivelul lui de pregătire fizică, dar antrenamentele lui cu siguranță te vor ajuta în îndeplinirea obiectivelor tale sportive. Într-adevăr, nu vei avea pectorali sau brațe ca ale lui Hulk, dar acest lucru nu este întotdeauna necesar. Nu cred că i-a reproșat cineva lui Ronaldo faptul că are brațele mai subțiri decât ale lui Arnold.

Această rutină se bazează pe putere, explozie și viteză. Folosește-o pentru a-ți îmbunătăți fizicul sau combin-o cu exerciții de agilitate, joc de picioare, stretching și antrenamente de echipă dacă ești fotbalist și vrei să ajungi la un nivel mai bun. Apasă pe exercițiu pentru a vedea cum se execută:

Ziua 1 – Execută circuitul de 3 ori

Ziua 2 – Pauză

Ziua 3 – Execută circuitul de 3 ori

Ziua 4 – Cardio

  • Power Cleans – 5 serii x 5 rep.
  • Sprint – 8 serii x 200 m

Ziua 5 – Stabilitate / Abdomen

Ziua 6 – Pauză

Ziua 7 – Cardio

  • Săritul corzii – 10 serii de 1 minut, cu 1 minut pauză între ele
  • Sprint – 10 serii x 50 m

Ce zici, ești în stare să urmezi programul?

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments