Atenție: Moartea începe în colon!

moarte-colonConform cercetătorilor în medicină „Corpul vostru este un templu pentru ca spiritul și emoțiile să găsească un echilibru în plan fizic, dar acesta trebuie să fie sănătos pentru a putea obține acest echilibru. Sănătatea corpului este oferită de un ansamblu uimitor de organe denumit tractul digestiv. Acesta pornește de la gură, trece prin esofag, stomac și apoi în intestinul subțire, care este lung de 7-8 m. Este o cale destul de lungă pentru alimente. Totul trebuie să fie digerat la momentul oportun. Procesul alimentației și digestiei este o operă de artă, simplă și eficientă.”

„Alimentația defectuoasă produce corpului dvs. daune și chiar dezastre, eliminând orice disciplină. Majoritatea oamenilor sunt conștienți doar de primii pași ai acestui proces, sunt conștienți doar de gustul și textura alimentului de la gură până în gât. Astfel, avem 2 pași de bunăstare, urmați de alți zece de suferință”.

Copiii aleargă toată ziua și aproape că nu obosesc niciodată. De unde credeți că au atâta energie? Da, sunt tineri, dar cel mai important, nu au toxine în corp. Nu au 40 de ani sau mai mult de absorbție a toxinelor care migrează din reziduurile fecale stagnante din intestinul gros poluând sângele, limfa, organele și celulele țesuturilor.

Aveți cumva respirație urât mirositoare? Dacă da, aceasta nu este produsă doar de alimentele pe care le consumați la micul dejun! Ea ar putea fi de asemenea rezultatul a ceea ce ați mâncat acum o lună… sau chiar anul trecut! Amintiți-vă că aerul cald se ridică din abdomen și iese afară pe gură. Are cineva o bomboană mentolată? Nu vă lăsați păcăliți… bomboanele mentolate, pastele de dinți și apa de gură sunt doar măsuri temporare care maschează simptomele, dar nu ajung la adevărata problemă, care este de fapt acumularea de toxine în organism.

De ce folosesc oamenii deodorante antiperspirante si parfumuri? Pentru a ascunde adevărul. Adevărul este ca put. De ce mirosul corpului se intensifică o dată cu vârsta? Răspunsul este că suntem putrezi înăuntru. Putrezim din interior spre afară. Ar trebui să știți că majoritatea deodorantelor și parfumurilor sunt toxice și dăunătoare corpului dvs., chiar și cele așa-numite produse naturale. Multe dintre antiperspirante pot fi chiar un factor care contribuie la problemele limfei și la cancerul de sân.

De ce atât de multe persoane evită să folosească băile publice? Din cauza mirosului groaznic pe care îl lasă în urma lor. Imaginați-vă că intrați în propria casă si vă confruntați cu un miros pe care nu știți de unde să-l luați. Nu veți avea odihnă până nu-i găsiți sursa. Sunt sigură că nu ați folosi spray-uri sau deodorante prin toată casa ca să mascați mirosul. Totuși, chiar dacă vă schimbați dieta și începeți să vă alimentați corect, nu veți obține o sănătate de fier dacă nu veți curăța de asemenea și propriul „sistem de canalizare”. Poate aceasta este cea mai importantă afirmație: nu veți mai avea resturi putrede în organism dacă veți înțelege arta detoxifierii.

Totuși, majoritatea oamenilor nu doresc să discute despre propriile lor materii fecale în putrezire. Își ascund capul în nisip și sper ca problema să dispară. Un colon toxic este o cale de înmulțire a dezastrului.

Conform specialiștilor în medicină, „există o cauză principală a bolii, iar aceasta se numește acidoză (pH scăzut). Știați că aceasta este una dintre cauzele majore ale putrezirii reziduurilor fecale reabsorbite de către organism? Aceasta cauzează toxemie, care înseamnă sânge poluat. Să vă pun o întrebare. Credeți că ați mai avea candida, oboseală cronică, migrene, dureri de gât, probleme de piele, boli de inimă, gută, artrită, probleme de sinusuri, chiar cancer – dacă nu ați mai avea sângele poluat și toxic? Lista bolilor este nesfârșită. Singura cale pentru ca sângele vostru să devină toxic este prin reabsorbirea propriilor materii fecale din intestinul gros.”

Mai este de mirare că auzim atât de des fraza „moartea începe din colon”?

Sursa: Alimente și remedii naturiste împotriva cancerului – Andrei Moldovan

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments