Beneficiile ceaiului negru

De asemenea, ai putea dori...

6 comments
Nguyenchinh
Nguyenchinh

Deși nu este un aliment, ceaiul verde este inclus  xe đẩy prestar  în această listă deoarece a fost demonstrat că inhibă în mod eficient îmbătrânirea prematură a pielii datorată expunerii la soare. Efectele benefice ale ceaiului verde asupra pielii 

Nguyenchinh
Nguyenchinh

Conțin o cantitate mare de beta-caroten, vitamina C,Đèn sưởi nhà tắm precum și proteinecare, potrivit unor studii, au proprietăți antioxidante semnificative. În plus, cartofii dulci cresc sintezaacidului hialuronic în organism, care ajută la menținerea pielii netede și catifelate.

Nguyenchinh
Nguyenchinh

Constituie cea mai bună sursă de seleniu: o singură thang chứ a việt nam  nucă, conține mai mult decât doza zilnică recomandată! Datorită combinației dintre seleniu și vitamina E, nucile braziliene sunt alimentele perfecte pentru zilele de plajă.

Nguyenchinh
Nguyenchinh

Constituie una dintre cele mai bune bảng flipchart a0  surse naturale de DHA și EPA, care sunt tipuri de acizi grași Omega-3. Icrele conțin mai mult Omega-3 decât peștele gras.

Nguyenchinh
Nguyenchinh

Turmericul este o plantă din familia KÉT SẮT HÀN QUỐC (NHẬP KHẨU)  ghimbirului, folosită în medicina ayurvedică și chineză de secole, datorită efectelor sale benefice. Aceasta are proprietăți puternic antioxidante și anti-inflamatorii, studiile de laborator sugerând că poate ajuta la protejarea celulelor epidermei de daunele cauzate de radiațiile UVB.