Cele mai importante secrete anti-aging

secrete-anti-agingSunt momente în care realizăm că o cută mică de pe fața noastră devine un rid în adevăratul sens al cuvântului. Tenul își pierde flexibilitatea, părul își pierde strălucirea, dantura se îngălbenește. Cu alte cuvinte, îmbătrânim.

Din păcate, acest proces nu poate fi oprit de nimeni și nimic (momentan). Totuși, poate fi mult încetinit cu ajutorul unei alimentații sănătoase și a unor mici trucuri. Iată care sunt acestea:

Ulei de susan

Masează-ți corpul în fiecare dimineață cu ulei de susan pentru a elimina celulele moarte ale pielii și pentru a îmbunătăți circulația sangvină. Rezultatul va fi o piele fină și strălucitoare.

Ulei de pește

Consumă în fiecare zi 500 mg de omega-3 cu ulei de pește și vei simți îmbunătățiri ale sistemului imunitar și cerebral, iar inima, pielea și părul tău vor fi mai sănătoase.

Bea cât mai repede

Dacă bei cafea, ceai sau alte băuturi colorate, încearcă să le bei cât mai repede și să te speli pe dinți. Astfel, dantura nu va fi expusă foarte mult timp la coloranții din aceste băuturi.

Rutina frumuseții

În fiecare dimineață și seară (indiferent dacă ești femeie sau bărbat), deshidratează-ți tenul cu un săpun special și hidratează-l cu o cremă potrivită pielii tale.

Curățare cu zahăr alb

Dacă vrei să îmbătrânești lent, scoate zahărul din dieta ta zilnică. În schimb, te poți spăla cu acesta pentru a avea o piele foarte fină.

Măsuri suplimentare pentru ochi

Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibilă în comparația cu restul pielii de pe față, prin urmare, cremele de față nu sunt potrivite pentru această zonă. Pentru a o menține tânără aplică creme sau geluri speciale.

Ai grijă de mâini

Dacă vrei să afli vârsta unei persoane, privește-i mâinile. Din păcate, multă lume neglijează pielea din această zonă, iar rezultatele sunt vizibile. Pentru a le menține tinere, exfoliază-ți și hidratează-ți palmele în mod regulat.

Relaxează-te

Ocazional, mergi la un salon sau pune pe cineva să-ți facă un masaj. Este modul perfect de relaxare după o zi grea.

Crește aportul de vitamina C

Aceasta are un rol foarte important în protejarea și recondiționarea pielii.

Consumă mai multe fructe

Acidul malic conținut de căpșuni, struguri și mere joacă un rol esențial în eliminarea petelor de pe dinți.

Alege-ți coafura / freza potrivită

Mergi la un stilist și descoperă împreună cu el care este coafura / freza care te avantajează și te face să pari mai tânăr(ă).

Balsam în loc de gel

Dacă ai părul uscat, uită de gel / spumă / fixativ. După spălare, când părul este încă umed, aplică pe el balsam și usucă-l cu feohn-ul.

Ai grijă de genele tale

Dacă genele se deshidratează devin fragile și cad. Pentru a preveni acest lucru, aplică puțină cremă (pentru pielea din jurul ochilor) pe vărful genelor. Astfel, le vei menține hidratate întotdeauna.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments