Consumul de apă îmbunătățește efectul suplimentelor

ApaConsumând cantitatea adecvată de apă în fiecare zi, aceasta poate îmbunătăți efectul suplimentelor. Apa îmbunătățește absorbția suplimentelor. Creatina și zaharurile cu digestie rapidă necesită cantități mari de apă pentru a-și dezvolta efectele. Se recomandă amestecarea shake-urilor pre și post antrenament cu cel puțin 500 ml de apă sau alte lichide.

Apa ajută la eliminarea toxinelor. Acest beneficiu este incredibil de important pentru bodybuilderi. Regimul unui bodybuilder are nevoie de extra apă pentru eliminarea nitrogenului, ketonilor și ureei în exces, care sunt produse reziduale ale unei alimentații bogate în proteine.

Apa te ajută să rămâi în formă. Apa menține sănătatea rinichilor, atunci când aceștia îndepărtează reziduurile eficient, ficatul nu trebuie să contribuie și se poate concentra pe metabolizarea grăsimilor. Apa reduce și apetitul. Bea cel puțin patru litri de apă pe zi (chiar mai mult, dacă te antrenezi într-un mediu cald).

Aportul zilnic necesar de apă este de 30-40 ml./kc./zi.
De ex.: 70 kg x 40 ml = 2800 ml. Atenție, acest necesar se referă exclusiv la apă, nu la alte lichide (ciorbe, supe, lapte, sucuri, etc.).

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments