Cum a reușit „Adele de România” să slăbească 56 kg. în 5 luni

slabire-oana-raduProbabil o știi de la emisiunea „Vocea României”. Numele ei este Oana Radu, dar este supranumită „Adele de România”, datorită asemănării (atât fizice cât și vocale) cu solista internațională Adele.

Oana are 20 de ani și anul trecut ajunsese să cântărească 120 kg. Acum, după 5 luni, este de nerecunoscut deoarece cântărește doar 64 kg.! Și vrea să slăbească și mai mult.

„Nu m-am operat, nu am fost la nicio emisiune de slăbit, iar acum nu am încă măsurile unui fotomodel și mai am muult până să devin o bombă sexy!”

Trezită la realitate de sinceritatea unui băiat

„Anul trecut, prin septembrie, am ieșit în oraș cu un grup de prieteni, printre ei și câțiva străini. A 2-a zi, unul dintre băieți m-a cautat pe Facebook și mi-a propus să ieșim la alergat. Am râs puțin de idee, dar am acceptat până la urmă. Nu am putut alerga mai mult de 10 metri și am obosit. I-am zis că renunț, nu e pentru mine, și că într-o altă viață poate o să slăbesc și eu. Mi-a zis doar atat: Oana, tu ești deșteaptă și frumoasă, dar ești grasă, nu poți rămâne așa. Cuvintele lui atât de sincere nu doar ca m-au motivat să mă schimb, dar ne-a legat și o prietenie foarte frumoasă. A devenit cel mai bun prieten al meu și o să-i fiu recunoscătoare toată viața”, a declarat Oana pentru Cancan.ro.

Probabil te întrebi cum a reușit să slăbească atât de mult într-un timp atât de scurt. Trebuie să știi că un organism tânăr (20 ani) are capacitatea de a slăbi mult mai repede decât organismul unei persoane de 40-50 ani. Totuși, fără muncă nu se poate slăbi, cel mai bun exemplu fiind Oana, care face zilnic 2 ore de sport, una de efort fizic aerob și alta de efort fizic anaerob (cu greutăți). Și cum „abdomenul se obține în bucătărie”, în procesul de slăbire, cântăreața a urmat un regim alimentar personalizat (de către ea însăși), fiind în permanență sub supravegherea unui medic.

„De 5 luni am renunțat definitiv la carbohidrați și fructe și am păstrat în alimentație doar proteine și legume. La început am slăbit considerabil, însă acum pierd cam 2-3 kg. pe lună. Sunt mulțumită, iar mama mea încearcă să-mi potolească pofta de dulce cu un desert asemenea checului, preparat din fulgi de ovăz dați prin râșniță și cu puțin îndulcitor. Iar ulei nu folosesc decât de parafină, pe care îl cumpăr din farmacie”, a mai explicat Oana.

A slăbit sănătos?

În mare parte, da. Cele 2 ore de sport pe zi cu siguranță au ajutat-o să slăbească sănătos. În ceea ce privește alimentația, este discutabil. Niciodată nu trebuie să renunțăm la fructe și la carbohidrați, ci doar să reducem cantitatea acestora.

Oricum, această tânără frumoasă și talentată merită felicitată pentru motivația pe care o are și îi urăm succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

8 comments
FitnessNutritie
FitnessNutritie

AnaMaria9 Acele tablete conțin ingrediente naturale care pot ajuta puțin în procesul de slăbire, restul e manipulare :)

AnaMaria9
AnaMaria9

Dar Oana Radu a declarat ca ar fi slabit luand si tablete pentru slabit... (a declarat intr-un filmulet ca ar fi luat si tabletele) ... Recomandati slabitul prin metode medicamentoase?

AnaMaria9
AnaMaria9

Dar Oana Radu a declarat ca ar fi slabit luand si tablete pentru slabit... ( http://anastasiavalter.ro/ ...aici a declarat intr-un filmulet ca ar fi luat si tabletele) ... Recomandati slabitul prin metode medicamentoase?

sargas
sargas

Dar ce au fructele de le-a eliminat? Zahar presupun?

Ce fructe ar trebui sa consumam zilnic? Si mai ales, ce fructe se pot manca seara? Eu mananc banane si mere in general.

sargas
sargas

Dar cate si ce fructe ar trebui sa consumam zilnic? Si mai ales, ce fructe se pot manca seara? Eu mananc banane si mere cel mai des.

FitnessNutritie
FitnessNutritie moderator

@AnaMaria9 Acele tablete conțin ingrediente naturale care pot ajuta puțin în procesul de slăbire, restul e manipulare :)