Cum te ajută să slăbești usturoiul și lămâia

usturoi-lamaieUsturoiul are un efect miraculos când vine vorba de scăderea în greutate. Este considerat a fi un bun supresor al apetitului şi stimulează metabolismul să ardă în mod eficient depozitele de grăsime.

Aroma puternică a usturoiului stimulează centrul de saţietate de la nivelul creierului, determinând astfel instalarea mai rapidă a senzaţiei de saţietate. Mai exact, usturoiul reduce apetitul alimentar prin creşterea senzitivităţii creierului la leptină – hormonul care reglează metabolismul şi apetitul.

În plus, usturoiul stimulează producţia de norepinefrină, un neurotransmiţător care are rolul de a intensifica metabolismul.

Studii efectuate pe şoareci de laborator arată că cei cărora li s-a administrat alicină, substanţa activă din compoziţia usturoiului, şi-au redus tensiunea şi nivelul insulinei din corp, ceea ce i-a ajutat să slăbească mai uşor, spre deosebire de cei din al doilea grup care nu au urmat acest tratament.

Cum să foloseşti usturoiul pentru a topi grăsimea abdominală

  • Ai nevoie de 3 căţei de usturoi, sucul de la o lămâie şi de o cană cu apă.
  • Mai întâi amestecă apa cu sucul de lămâie, apoi pisează bine căţeii de usturoi, amestecă din nou şi bea băutura preparată.

Vezi aici cum se face tratamentul pentru a avea rezultate maxime!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments