Cum te pot ajuta semințele de schinduf să slăbești

Semințe de schindufSemințele de schinduf au un mare beneficiu asupra corpului – reduc în mod eficient depozitele de grăsimi. Iată cum le poți folosi pentru efecte maxime.

Ce substanțe se găsesc în compoziția semințelor

Aceste semințe conțin caroten, vitaminele A, B, C și E, calciu, magneziu, zinc, potasiu, aminoacizi și minerale digestive.

În compoziția semințelor de schinduf se găsesc și polizaharide sănătoase care „topesc” grăsimile și ajută la o mai bună metabolizare a zahărului în corp.

Nu în ultimul rând, semințele de schinduf conțin fibre solubile în proporție de 75%, ceea ce înseamnă că are loc o mai bună digestie a alimentelor, iar senzația de sațietate se menține pentru mai mult timp.

Cum le folosești:

Înmuiate în apă

O cană cu semințe de schinduf se țin la înmuiat în apă o noapte, după care se strecoară. Semințele se mănâncă pe stomacul gol.

În combinație cu miere și lămâie

Mărunțește semințele de schinduf, după care fierbe apă într-un ibric, iar când a dat în clocot adaugă semințele. Lasă-le la infuzat 3 ore, după care strecoară compoziția. În lichidul obținut se adaugă puțină miere și suc de lămâie. Se bea în fiecare dimineață câte o ceașcă cu ceai.

Vezi aici cum poți prepara ceai din pastă de semințe de schinduf cu ghimbir sau scorțișoară!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments