Gustări pe care le poți mânca seara, fără să te îngrași

gustari-searaTocmai ai luat cina, dar parcă ai mai mânca ceva! Gustările luate cu puțin timp înainte de a te băga în pat sunt cele mai periculoase deoarece predispun la îngrășat. Încearcă-le în schimb pe acestea!

Popcorn ca la cinema

Are un conținut scăzut de calorii, grăsimi, fiind în același timp o sursă excelentă de fibre. Un bol mare de popcorn conține mai puțin de 100 kcal. și doar 1 gram de grăsimi. Condiția este să renunți să faci floricelele în ulei sau unt și să presari pe deasupra lor boia de ardei iute și nu sare.

Unt de arahide și felii de măr

Taie 1/2 măr în 3 felii, pe care să le ungi cu o linguriță de unt de arahide. Untul va alunga pofta de dulce, în timp ce fibrele din măr îți vor oferi o senzație de sațietate de lungă durată. Este secretul pe care-l folosesc multe vedete în lupta cu kilogramele în plus.

Un sandvici de curcan sățios

Nu este vorba despre sandviciul clasic, ci unul format dintr-o felie de piept de curcan fiert și o felie de roșie așezate pe o felie de orez expandat. Are doar 60 kcal și vei avea și un somn liniștit, deoarece curcanul conține triptofan, un sedativ natural ușor.

Vezi aici și alte gustări care nu îngrașă!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments