Mărește-ți sânii, în mod natural!

mareste-sanii-naturalSânii sunt foarte importanți pentru toate femeile, fiind în legătură strânsă cu încrederea în sine a posesoarei. Din păcate, nu toate femeile sunt binecuvântate de natură cu sâni mari, fapt pentru care multe dintre ele apelează la intervenții chirurgicale costisitoare și riscante pentru a-și mări sânii.

Ei bine, dacă îți masezi sânii 20-30 minute/zi, ei vor crește cu o mărime de cupă, în doar 30 de zile.

Această metodă face parte din tehnicile taoiste antice, fiind testată de mii de ani, cu succes. Denumirea sa este „exercițiul căprioarei”.

De ce este această metodă eficientă?

  • masajul crește circulația sânguină în acea zonă, iar hormonii fitoestrogeni (responsabili și cu mărirea sânilor) conținuți de sânge vor ajunge în zona sânilor în cantități mai mari;
  • masajul regulat în zona sânilor crește producția de prolactină (hormon responsabil mărirea sânilor și mărirea libidoului sexual).

Cum trebuie executat masajul?

1. Așază-te în șezut (de preferat la soare), astfel încât să presezi călcâiul unui picior pe deschizătura vaginului. Trebuie apăsat destul de tare, pentru a simți o presiune continuă și puternică. Dacă nu-ți poți poziționa piciorul în această poziție, atunci așază un obiect rotund și destul de dur (de ex. o minge de tenis) – pe deschizătura vaginului și pe clitoris.
2. Înainte de a începe, freacă-ți palmele între ele foarte repede pentru a genera căldură și energie, timp de aprox. 1 minut.
3. După ce palmele se încălzesc, așază-le pe sâni și simte cu energia și căldura lor pătrund prin pielea sânilor.
4. Masează încet sânii spre interior, astfel încât mâna dreaptă să miște sânul drept în sensul acelor de ceasornic, iar cea stângă, în sensul invers acelor de ceasornic. Masarea sânilor spre exterior previne cancerul de sân și chisturile și ajută la recăpătarea tonusului sânilor prea mari și flasci.
5. Când palmele se răcesc, se freacă iarăși pentru a se încălzi și se continuă masajul.
6. Fă 36-360 astfel de mișcări circulare dimineața, înainte de trezire și seara, înainte de culcare. Fiecare mișcare trebuie să dureze aprox. 2 secunde. O ședință de masaj ar trebui să dureze 10-15 minute.

*Pentru efecte maxime, masează-ți sânii cu următorul amestec de uleiuri: 50 ml. ulei de migdale, 16 picături ulei de ylang ylang și 9 picături ulei de mușcată. Utilizează acest amestec de 2 ori pe zi, fie în timpul masajului, fie separat.

Pot apărea efecte secundare?

Da, dar sunt benefice pentru organism! Iată care sunt acestea:

  • reducerea fluxului menstrual
  • reducerea simptomelor PMS
  • suspendarea menstruației (acest lucru poate fi posibil dacă stai întinsă pe spate și încordezi mușchii vaginali și pe cei ai anusului ca și cum ai dori să închizi aceste orificii; execută acest exercițiu oricând și oricât dorești/poți)

Totuși, poate apărea și un efect secundar nedorit și anume creșterea sensibilității mameloanelor, așadar evită atingerea acestora în timpul executării masajului.

Observații

  • nu executa exercițiul dacă ești însărcinată sau alăptezi
  • concentrează-te foarte bine în timpul masajului
  • îi poți spune iubitului tău să te maseze

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

1 comments
SuzieNavarro
SuzieNavarro

Eu pot recomanda un produs bun, care m-au ajutat:


site-ul producator: breastfast.cu.cc