Merele combat cancerul de colon

MereStudii recente au descoperit că anumiți compuși naturali, cum sunt oligozaharidele, distrug până la 46% din celulele cancerului de colon, spre deosebire de chimioterapie. Și, față de medicamentele toxice care se utilizează în tratarea acestei afecțiuni, oligozaharidele sunt compuși naturali, care nu au efecte secundare.

Cancerul de colon este o afecțiune care îmbolnăvește atât femei, cât și bărbați în întreaga lume. Tratamentul utilizat în distrugerea celulelor canceroase folosite în acest tip de afecțiune a cunoscut un succes limitat de-a lungul timpului, întrucât are numeroase efecte secundare, cum sunt spasmul coronarian, anemie și imunosupresie.

Compușii din mere, distrug celulele canceroase

Cercetătorii chinezi de la Universitaea Xi’an au descoperit că, cu cât cantitatea oligozaharidelor din măr este mai mare, cu atât mai bune sunt rezultatele împotriva celulelor canceroase de la nivelul colonului. În plus, specialiștii au constatat că oligozaharidele din mere au proprietatea de a opri creșterea de noi celule canceroase.

Compușii naturali care se găsesc în mere, pe lângă faptul că distrug celulele canceroase, ajută la păstrarea florei intestinale sănătoase, țin sub control glicemia și întăresc sistemul imunitar. Oligozaharidele se întâlnesc atât în fructe, legume și alge, precum și în miere și lapte.

Citește aici cum trebuie consumate merele și ce alte afecțiuni țin la distanță!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments