Mituri despre sucurile naturale de fructe

sucuri-fructeTe-ai gândit să apelezi la sucuri naturale pentru a avea o siluetă frumoasă, un ten luminos şi cât mai multă energie? Află secretele ascunse în paharele cu sucuri apetisante!

Sucul de ananas arde grăsimile

Probabil că ai auzit de pastilele-minune de slăbit cu extract de ananas care promit arderea grăsimilor în scurt timp. De fapt, sloganul acestor suplimente alimentare s-ar traduce astfel: bromelaina din compoziţia ananasului este o enzimă care contribuie la o mai bună digestie, dar nicidecum la arderea grăsimilor. În plus, sucul de ananas din comerţ conţine adaos de zahăr, care este inamicul siluetei. Cu toate acestea, ananasul şi sucul acestui fruct îmbunătăţesc memoria şi circulaţia sangvină şi au efect antiinflamator.

Un pahar cu suc e mai bun decât 1 kg. de fructe sau legume

Este adevărat că un pahar cu suc are mai multe vitamine şi minerale adunate la un loc, iar sucurile fresh oferă substanţe nutritive pe care organismul le poate absorbi cel mai bine.

Pe de altă parte, legumele şi fructele în stare proaspătă sunt bogate în fibre, substanţe care lipsesc din paharul cu suc din cauza procesului de stoarcere. Pentru sănătatea ta, alternează sucurile naturale cu legume şi fructe proaspete.

Sucurile din cutii sunt naturale

Orice suc din comerţ este supus unui proces termic şi are adăugat în compoziţie conservanţi pentru a nu se altera. În mod normal, sucurile naturale nu rezistă mai mult de câteva ore, iar pentru a beneficia de toate substanţele nutritive, trebuie consumat imediat după stoarcere.

Sucurile proaspete te ajută să slăbeşti

Sucurile conţin mult zahăr natural, ceea ce împiedică pierderea kilogramelor în plus. Dacă vrei să slăbeşti, evită să bei sucuri, în special pe cele preparate din struguri.

Vezi aici alte mituri!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments