Negrese proteice

negrese-proteiceIngrediente (12 negrese/6 porții):

  • 250 gr. brânză de vaci
  • 200 gr. albușuri de ou, bătute (~4-5 ouă)
  • 1 gălbenuș de ou
  • 25 gr. pudră de migdale
  • 20 gr. pudră de cacao
  • 75 gr. pudră proteică (gust de ciocolată)
  • condimente: scorțișoară, chilli (opțional)

În funcție de textura dorită, se poate utiliza doar zer sau doar cazeină. Zerul va da o textură mai uscată iar cazeina o textură mai umedă. Gustul depinde în mare parte de marca de pudră proteică folosită.

Mod de preparare:

1. Se preîncălzește cuptorul la 180°C.
2. Se amestecă toate ingredientele.
3. Se pune amestecul într-o tavă, unsă cu puțin ulei.
4. Se pune tava în cuptor și se lasă 20-25 min.
5. Se lasă să se răcească și se taie în 12 bucăți.

Informații nutriționale/porție:

Energie: 141 kcal.
Proteine​​: 23 gr.
Carbohidrați: 2,6 gr. (zahăr 1,7 gr.)
Grăsimi: 4,2 gr. (saturate 1,1 gr.)
Fibre: 1,6 gr.

Sursa: TheFitnessRecipes

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments