Next Level: „Rupe-ți” pectoralii!

nextlevel-pieptToată lumea își lucrează pectoralii, cu prioritate. Dar, din păcate, mulți execută doar 2-4 exerciții, în aceeași ordine, fără niciun fel de varietate. Singurele lucruri pe care le schimbă, sunt greutățile și numărul de repetări. Uită că, de fapt, scopul lor este să-și mărească masa musculară, nu greutățile utilizate.

De aceea, îți prezentăm acest super-antrenament (creat de Sagi Kalev), care te va duce la următorul nivel! Exercițiile se execută cu greutăți mai mici decât de obicei, deoarece pauzele scurte și superseriile fac ca acest antrenament să fie foarte intens.

Atenție: Acest antrenament este extrem de intens. În timpul acestuia, te poți confrunta cu: amețeli, grețuri, crampe musculare!

02:00 – Încălzirea tuturor articulațiilor (de sus în jos)

Fluturări cu gantere, plan înclinat – 15 / 12 / 8 repetări
Împins cu gantere, plan înclinat – 15 / 12 / 8 / 8 repetări
*Se execută prima serie din primul exercițiu, urmată, fără pauză, de prima serie din al doilea exercițiu. Se face pauză de 1 minut, după care se execută seria a 2-a și se face iar pauză de 1 minut. Superseria a 3-a (8-8-8) se execută fără pauză, la ultima serie scăzându-se din greutate.

01:30 – Pauză

Împins cu gantere, cu rotația brațelor, plan orizontal – 5 / 5 / 5 / 5 / 5 repetări
*Seriile se execută cu pauze de 5 secunde, în care se staționează în poziția inferioară. Se utilizează aceeași greutate pentru toate seriile.

01:30 – Pauză

Împins cu gantere, plan înclinat – 15 / 12 / 8 – 8 / 12 / 15 repetări
*Primele 3 serii se execută fără pauze, după care se face pauză de 1 minut și se execută celelalte 3 serii, fără pauze. Greutățile folosite trebuie să fie invers proporționale cu numărul de repetări.

00:45 – Pauză

Împins cu ganterele paralele, apropiate + Fluturări cu gantere, plan orizontal – 15 / 12 / 8 repetări
*Seriile se execută cu pauze de 30-45 secunde.

00:30 – Pauză

Flotări cu picioarele pe bancă – 15 / 12 / 8 repetări
*Seriile se execută cu pauze de 30 secunde.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments