Piept de pui în crustă de nuci

piept-pui-crusta-nuciDorești o masă bogată în proteine și grăsimi sănătoase? Ai găsit-o!

Ingrediente (2 porții):

  • 250 gr. piept de pui dezosat (tăiat în bucăți mici)
  • 1 ou
  • 30 gr. nuci
  • boia de ardei iute (opțional) – crusta va fi mai aromată
  • 1 lingură amidon de porumb (opțional) – crusta va fi mai crocantă

Mod de preparare:

1. Se pun nucile, amidonul și boiaua într-o râșniță până se obține o pudră foarte fină. Se pune amestecul într-un castron de mărime medie.
2. Se bate oul într-un castron mic.
3. Se trece fiecare bucățică de carne prin ou și prin pudră.
4. Se încălzește o tigaie mare, acoperită cu ulei.
5. Se pune carnea în tigaie și se lasă timp de 5-6 minute, până când capătă nuanța maro-auriu.

Informații nutriționale (1 porție):

Energie: 230 kcal.
Proteine​​: 33,5 gr.
Glucide: 1,5 gr. (zahăr 0,5 gr.)
Lipide: 10 gr. (saturate 1 gr.)
Fibre: 1,5 gr.

Sursa: TheFitnessRecipes

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments