Remedii salvatoare (testate) care tratează cancerul

remedii-naturale-cancer-testate„Cele 3 condiții ale vindecării: Încredere, Voință, Perseverență”

Numărul mare al celor suferinzi care au nevoie de ajutor m-a hotărât să împărtășesc și eu din învățămintele trase în urma încercărilor trăite de mine sau văzute și aflate direct de la cei din jur.

Am fost ingineră chimistă. Am 76 de ani. În urmă cu 7 ani, s-a declanșat un cancer de colon, care a fost operat cu toată rigoarea. N-am făcut nici citostatice, nici raze sau alte tratamente. După 2 ani, a reapărut la ficat. De atunci, am devenit propriul meu cobai de experiență și am testat în diferite etape o serie de tratamente naturiste. Voi menționa aici principalele tratamente cu aplicare generală care mi se par cele mai eficiente și fără riscuri. Nu trebuie decât încredere în procedeu, voința de a ne trata și perseverența de a-l urma.

1. Maria Treben: tratamentele pentru diverse forme de cancer ale inimoasei terapeute austriece, date în cartea ei „Sănătate din farmacia Domnului”, sunt extrem de valoroase. Multe din aceste retete le-am folosit atât eu, cât și cei din preajma mea, cu rezultate deosebite. Aș recomanda ca această carte, după Biblie, să nu lipsească din nicio casă, pentru a fi de folos la nevoie.

2. Tratamentul cancerului cu sucuri și ceaiuri după Rudolf Breuss. Eu l-am folosit (după prima revenire a cancerului, la ficat) și a fost salvator. L-am făcut în 2 etape de câte 3 săptămâni fiecare, la un interval de 6 luni una de alta. (Atașez rețeta pentru o cură totală, precum și indicațiile lui Breuss pentru leucemie și alte tipuri de tumori.)

3. Urinoterapia. În ultima etapă de luptă contra cancerului am folosit recent, cu reușita așteptată, tratamentul cu urină proprie (pe care am hotărât să-l mențin încă mult timp, dat fiind că are efecte deosebite pe multiple planuri). Este un tratament simplu, ușor de executat și fără riscuri. În plus… este gratis și la îndemâna oricui și oricând. Pentru a vă lămuri asupra binefacerilor acestui tratament, vă recomand cartea apăruta pe piață: „Urina, medicament pentru viață”, autor Daniel Menrath (Editura „Esotera”, 96). Acest „leac” este foarte bine cunoscut și întrebuințat în Orient, mai ales în India, de 5000 de ani. (Ei îl numesc „elixir divin”). Dar și la noi, în multe sate, încă se mai cunoaște și se întrebuințează cu succes tratamentul cu urină, aproape în toate bolile, atât la copii, cât și la adulți și vârstnici, și este considerat „leac universal” – uneori, singurul în stare să ne mai salveze. Conține substanțe prețioase – vitamine, hormoni, anticorpi, săruri minerale etc. -, încât lucrează ca un autovaccin.

4. Produsele „Vitalizant” – lichid și unguente (pentru reumatisme rebele, răceli, astm, varice, flebite, noduli, chisturi, negi „răi” etc.) de la S.C. Natura S.R.L. Arad, ale d-lui ing. Groza. Le-am folosit și s-au dovedit a fi cu adevărat bune și corespund prospectelor.

Alte tratamente anticancer

Cazul I: Cancer și tumoră la gât (laringo-faringiană, tiroidiană)

Tratamentul (pentru cancer la gât și tiroidă, neoperabil) i-a fost administrat unei doamne din Făgăraș, stabilită în America și revenită în România pentru a se trata „cu plante crescute în țara mea, din locul unde m-am născut, căci pe acestea mi le-a dat bunul Dumnezeu ca să mă fac bine”.

1. Se face un macerat din: 300 g usturoi pisat, 500 g rădăcină de tătăneasă proaspătă (rasă), 200 g drăgaică (sânziene) – tăiată mărunt, 50 g propolis solid (mărunțit – se găsește la apicultori), 1 l vodcă (alcool diluat) de 40gr.. Se lasă la macerat 10 zile. Se strecoară și se bea din el câte o linguriță mică (de copii), de 3 ori pe zi. Se va bea încet, lent, pentru a spăla cât mai bine gâtul.

2. Se vor colecta zilnic din urina de dimineață circa 100 ml (jetul de la mijloc, deci nu cel de la început, nici cel de la sfârșit) și se va bea cu înghițituri mici, pentru a spăla gâtul. Chiar dacă este tulbure, acră, amară și sărată, nu renunțați, o puteți dilua cu puțină apă. După câteva zile se va mai limpezi, se deschide la culoare și nu mai are gust sau miros neplăcut.

3. Zilnic se va face des gargara profundă (pentru ca ceaiul să spele cât mai bine gâtul) cu 1-2 litri pe zi (infuzie) de sânziene, alternativ cu ceaiuri de nalbă, gălbenele (dar în principal sânziene).

4. Se culeg frunze proaspete de pătlăgină (se găsesc în orice grădină, precum și pe marginea drumurilor); acestea se freacă cu puțină sare, făcându-se un terci care se aplică la gât (pus pe o fașă de pânză), după ce zona gâtului a fost unsă cu ulei de maghiran sau unguent de gălbenele. Cine găsește, poate amesteca și frunze de brânca-ursului.

5. Renunțați la mâncăruri grele, carne, grăsimi, prăjeli, murături, condimente, alcool, fumat (mai ales). Consumați alimente „vii”, adică crude – zarzavaturi, verdețuri, lactate etc. – și beți foarte mult ceai (din cele prescrise). Combateți cu orice preț constipația: 2 linguri tărâțe de grâu, macerate de seară, 10-12 ore, se vor mânca dimineața înainte de altceva (în afară de urină). Se pot adăuga la tărâțe lapte, iaurt, miere sau mere rase etc.

Cazul II: Neoplasm mamar

Voi spune mai întâi ce n-a făcut bine o tânără care avea mari șanse de a se vindeca repede pe cale naturistă. Avea un nodul mic la un sân. A mers din medic în medic, până când a găsit pe cineva care să o opereze (nodulul era abia perceptibil, iar la biopsie, acel „bob de orez” era abia în formare). De frică, s-a operat, apoi, tot de teamă, a făcut multe ședințe de raze. A cheltuit multe milioane – deplasări la Iași, București, din medic în medic, diagnostice, analize, ecografii – pentru că acum situația ei să fie mult mai grea decât la început.

Cazul III: Uter fibromatos

Acum voi spune despre ce a făcut bine și cum s-a vindecat o altă tânără. Nu era vorba de neoplasm mamar, ci de un caz mai dificil – avea uter fibromatos și mai multe chisturi ovariene, din care unul cât o portocală mare (diametrul 12 cm). Medicii au sfătuit-o să opereze tot. Dânsa însă a vrut să rămână întreagă și sănătoasă, căci voia să aibă copii. A pus comprese calde cu coada-calului (așa cum sfătuiește Maria Treben) pe abdomen, băi calde de șezut cu coada-calului; a băut ceaiurile indicate în cartea ei, „Sănătate din farmacia Domnului”, precum și spălături etc.

A mai făcut 1/2 din rețeta lui Rudolf Breuss (pe care am atașat-o aici), concomitent cu comprese de plante. Apoi, timp de o lună, a pus comprese cu Vitalizant de la Arad, iar în ultima fază, a făcut tratamentul cu urină (pentru dereglările hormonale). La ecograf nu a mai apărut nimic. Totul este normal.

Pentru bolnavii care se tem de moarte

Nimeni, în afară de Dumnezeu, nu știe cât are de trăit. Avem datoria să sperăm, să credem rugându-ne și să luptăm pentru a ne menține viața, mai ales când poate că suntem și noi de vină cu ceva pentru că am ajuns astfel. Conjurați de toate puterile, Cerul și Pământul să vă ajute. Chiar și la 76 de ani eu cred că merită să trăiești și dacă simți dragostea adevărată în suflet, s-ar putea să fii chiar și fericit! Cine știe? S-au mai văzut „minuni”. În concluzie, pot spune la modul general:

1. „Să nu vă fie frică de cancer”, așa cum spune Rudolf Breuss, și nici de alte boli, căci fiecare boală poate avea leacul ei, iar medicii spun că există „bolnavi”, nu „boli”.
2. Este bine să nu provocăm cancerul și, dacă se poate, să nu-l agresăm, ci să facem tratamente naturiste, al căror rezultat este, adesea, salvator.
3. Dacă l-am provocat în vreun fel și credem că l-am „lichidat”, de obicei ne înșelăm. Adesea, după un tratament – fie el și naturist -, dacă nu l-am continuat încă timp îndelungat, chiar dacă pare a fi dispărut, el se poate ascunde, iar după un timp reapare, uneori cu totul în alt loc, constituind o metastază. Deci să fim vigilenți, cu atenția permanent trează.
4. Organismele noastre nu sunt toate la fel de rezistente. Dar este bine ca atunci când ne îmbolnăvim să avem grijă:

  • să ne curățim cât mai bine de toxine, prin ceaiuri depurative și regim alimentar naturist (zarzavaturi, crudități), chiar posturi alimentare, dacă situația este mai gravă și boala avansată.
  • să ne ferim de constipație; un medic francez consideră constipația cauza tuturor bolilor.
  • să ne întărim sistemul imunitar, încât el să fie cel care luptă împotriva agresorilor străini, nu medicamentele.

5. Să ne observăm cu atenție pe noi înșine și să ne cunoaștem carențele, deficiențele, greșelile, ca să devenim propriii noștri medici și vindecători.
6. Pentru a avea încredere în tratamentele pe care le facem – alopate, homeopate, naturiste sau oricare altele -, trebuie să le cunoaștem, să ne informăm, atât din cărți, cât și din practică, să fim la curent cu tot ce apare nou în materie de vindecare pe cale naturală.
7. Mai presus de toate, să ne rugăm lui Dumnezeu și, așa cum ne învață Isus Cristos, să-I mulțumim chiar înainte de-a primi ce avem, căci cererea făcută în mod sincer și cu credință aduce îndeplinirea ei. „Crezi?”, întreabă Isus pe bolnav, iar vindecându-l, îi spune: „Credința ta te-a mântuit”. Și eu aș putea îndrăzni să cred că tot credința sau – mai corect – întoarcerea la credință m-a vindecat. Închei, dorind vindecare grabnică și tuturor celor suferinzi. La toată lumea: Doamne ajută!

Tratament cu sucuri și ceaiuri – după Rudolf Breuss

Cura totală

Rețeta cuprinde: ceai de salvie, ceai de salvie + sunătoare + roiniță + mentă, ceai pentru rinichi, sucuri de legume.

1. Ceaiul de salvie – într-o cană de apă care fierbe se pune planta cât se ia cu 3 degete și se fierbe exact 3 minute, apoi se dă deoparte. Se filtrează după alte 3-5 minute. Se bea în timpul zilei (în pauzele dintre celelalte ceaiuri și sucuri, sau când pacientului îi este foame sau sete), fără interdicție. Se bea rece, fără zahăr.

2. Ceai de salvie + sunătoare + roiniță + mentă – se fierbe salvia 3 minute, ca mai sus, apoi se pun celelalte plante și se dă deoparte (infuzie). Se bea cald, 1-2 cești pe zi (conform programului de mai jos).

3. Ceaiul pentru rinichi este unul din cele mai importante din cele prescrise de Breuss. Trebuie respectate strict cantitățile de plante de mai jos, amestecul fiind suficient pentru un tratament de 3 săptămâni – cât durează o cură pentru rinichi (nu se va lua mai mult de 3 săptămâni): 15 g coada-calului, 10 g urzici tinere (uscate), 8 g troscot, 6 g sunătoare – mărunțite și amestecate bine. Se prepară astfel: se pune o cană cu apă (200 ml) la fiert. Când fierbe se da deoparte și se adaugă o „doză” (cât se ia cu 3 degete) și se lasă acoperit, pentru a infuza, 10 minute. Se strecoară și lichidul se pune într-o cana, iar peste zaț se pun alte 2 căni cu apă fierbinte și se fierb timp de 10 minute. Se strecoară și se amestecă cu prima ceașcă.

4. Sucul de zarzavat (filtrat de doua ori). Ingrediente: 3/5 părți suc de sfeclă roșie (trebuie aproximativ o sfeclă mijlocie, suculentă), 1/5 părti suc de morcov (aprox. 1 morcov proaspăt, mijlociu), 1/5 părți suc de țelina (aprox. 1 țelină mare), o ridiche neagră (cât un ou), un cartof crud (cât un ou). Din această cantitate rezultă 0,5 l suc. Sucul se face zilnic și se va strecura foarte bine, pentru a nu avea deloc reziduuri, deoarece cancerul se hrănește cu substanțe solide.

Execuția curei: Cine va executa corect cura de sucuri nu va pierde mult din greutate.
Dimineața: 1/2 ceașcă ceai pentru rinichi; se va bea rece, puțin câte puțin; după 20-30 de minute: 1-2 cești ceai cald (nr. 2); la intervale de circa 1/4 oră se ia câte o înghițitură de suc (care nu se va înghiți imediat, ci se va ține în gură și se va amesteca bine cu saliva). Până la prânz se vor lua de 10-15 ori.
La prânz: 1/2 ceașcă ceai (nr. 3) pentru rinichi. Se bea până seara, de mai multe ori, câte o înghițitură de suc (ținut și amestecat cu salivă).
Seara: 1/2 ceașcă de ceai pentru rinichi. În timpul zilei se poate completa cu ceai nr. 1.

Atenție:

  • Nu se va bea suc de legume fără a se bea și ceaiurile prescrise; se va bea suc de legume cât mai puțin, cel mult 1/2 litru; ceaiurile, de asemenea, se vor bea înghițitură cu înghițitură, amestecate cu salivă.
  • Zilnic (cel puțin o dată pe zi) se va face o clismă cu apă caldă + mușețel (sau puțin ulei).
  • Nu se va face această cură în paralel sau îndată după operație sau (nici atât!) după raze și citostatice, ci numai după 2-5 luni.

D.G.M. – Iași
(Îmi veți înțelege anonimatul)

Sursa: Formula AS

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments