Slăbeşte cu legume sănătoase!

legume-sanatoasePrimăvara este momentul ideal să-ţi detoxifici organismul şi să-ţi recapeţi silueta mult visată! În cazul în care nu ştii de unde să începi, îţi oferim câteva sfaturi care nu dau greş. Iată ce alimente ar trebui să incluzi în dieta de primăvară!

3 verdeţuri „prietene” cu silueta

Spanacul – excelentă sursă de fibre

Această plantă este o sursă importantă de elemente nutritive, printre care se numără vitamina C, fierul, fibrele, betacarotenul şi calciul. Studiile arată că un consum moderat, dar constant, de spanac menţine în limite normale nivelul glicemiei, previne constipaţia, protejează organismul de simptomele neplăcute ale osteoporozei şi combate afecţiunile dentare. În plus, spanacul luptă împotriva afecţiunilor cronice, care duc la secreţia excesivă de acid în organism.

Urzicile îţi redau tonusul!

Bogate în vitamine (A, B, C, E şi K) şi minerale (calciu, fier şi magneziu), urzicile sunt considerate un tonifiant natural, motiv pentru care este indicat să le incluzi în alimentaţie. În plus, ele ajută la reglarea tranzitului intestinal, prin stimularea digestiei, prevenind astfel constipaţia, o afecţiune des întâlnită în rândul persoanelor supraponderale şi obeze.

Loboda, puternic efect diuretic

Deoarece conţine o serie de substanţe benefice pentru organism, loboda se încadrează cu succes în categoria verdeţurilor care ajută la slăbit. Pe lângă faptul că are acţiune diuretică, aceasta acţionează ca mineralizant şi vitaminizant, ceea ce contribuie la menţinerea organismului sănătos şi la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Combinaţii bio pentru o talie de viespe

Sucul de sfeclă roşie intensifică arderea grăsimilor

Datorită cantităţii însemnate de fier pe care o conţine, sfecla roşie ajută la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor din organism. Este indicat un pahar cu suc pe zi, repartizat în trei reprize, în combinaţie cu suc de portocale (150 ml suc de sfeclă roşie şi 100 ml suc de portocale).

Citește aici continuarea!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments