Top 9 poziții sexuale prin care arzi foarte multe calorii

top-9-pozitii-caloriiSexul te face să transpiri, dar trebuie să „muncești” pentru asta. Unele poziții sexuale implică mai multe grupe de mușchi decât altele și te ajută să arzi mai multe calorii.

Iată care sunt aceste poziții:

În picioare

Nu ai prea mult timp la dispoziție? Fă-o în picioare, în toaletă, lift, casa scării sau, pur și simplu, în propriul dormitor. Această poziție va lucra mușchii picioarelor și cei abdominali ai bărbatului și cei ai brațelor femeii. Pentru a practica acest „exercițiu” este nevoie de multă rezistență.

lotus-pozitieLotus

Chiar dacă pare o poziție simplă, aceasta ajută foarte mult la tonifierea mușchilor abdominali și glutei.

Doggy-style

Este una dintre cele mai populare poziții sexuale. Aceasta stimulează în egală măsură atât corpul bărbatului cât și ce al femeii, tonifiind abdomenul, fesele și cvadricepșii.

Cowgirl

Este una pozițiile preferate de femei, deoarece ele sunt cele „comandă”. Sunt implicați mușchii abdominali inferiori, cei pelvieni și cei ai gambelor. Această poziție este perfectă pentru îmbunătățirea rezistenței fizice.

pozitie-foarfecaFoarfeca

Este o poziție recomandată femeilor gravide, penetrarea este lentă și nu este obositoare. Totuși, sunt implicați foarte mult mușchii aductori și cei abdominali.

Podul

pozitie-podulTrebuie să fii în formă bună pentru a încerca această poziție. Vei simți cum ți se vor pompa bicepșii, tricepșii, abdomenul, gluteii și picioarele.

roaba-pozitieRoaba

Poți arde aprox. 100 kcal. cu această poziție. Lucrează din plin mușchii brațelor (pentru ambele sexe), cei ai picioarelor și lombarii bărbatului.

Misionarul

Tonifiază mușchii abdominali, lombari dar și pe cei fesieri.

Fandarea

La început poate părea o poziție complicată, deoarece necesită o flexibilitate destul de bună. Dar, dacă nu ai o flexibilitate foarte 10-pozitii-6bună, cu siguranță o vei îmbunătăți cu ajutorul acestei poziții. De asemenea, îți vei tonifia mușchii abdominali, lombari, cvadricepși și bicepși femurali.

Acestea fiind spuse, spor la treabă 🙂

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments