Totul despre asocierea alimentelor

De asemenea, ai putea dori...

10 comments
sargas
sargas

FitnessNutritie multumesc pt raspuns si pt articol. Nu stiu sigur la care ma incadrez, limba cu depunere groasa galbuie sau alba, sunt prezente ambele culori.

sargas
sargas

FitnessNutritie eu ma regasesc in ce scrie mai sus: - Riscați să suferiți de balonare, arsuri stomacale, indigestie, malabsobție, constipație, crampe, sindromul de colon iritabil, flatulență.  Am si limba alba, am facut teste pt candidoza, a iesit negativ, ma gandesc ca de la alimentatie este? Scaunele sunt proaste, dar daca iau enzime digestive, e mai ok. De cateva zile am inceput sa mananc piept de pui cu broccoli, conopida, avocado, chestii care nu am mancat in viata mea, nuci, migdale, ton cu salata verde, si e mult mai bine.

FitnessNutritie
FitnessNutritie

sargas  Salut, Asta este o concepție cu care am crescut cu toții, de aceea este de neconceput să mâncăm doar orez cu salată, de ex. Poate că la început este puțin ciudat, deoarece așa te-ai obișnuit, dar vei observa că este mult mai bine. Nu putem lua ca etalon în alimentație culturiștii (care folosesc steroizi), al căror scop este creșterea masei musculare, neinteresându-i propria sănătate.

sargas
sargas

Buna ziua,

dar nu exista masa doar cu proteine, nu? Sunt si carbohidrati orice ai face. M-a cam dat peste cap articolul asta.

Daca vreau sa mananc si carbohidrati, ce fac, mananc cartofi goi, sau orez gol, fara carne? Nu e cam aiurea?


Dimineata mananc omleta cu fulgi de ovaz si ciuperci. Sa intelege ca nu e bine sa mananc impreuna ovazul cu ouale? Am vazut ca o gramada de culturisti mananca asa, gen Lazar Angelov.

FitnessNutritie
FitnessNutritie moderator

@sargas  Salut,


Asta este o concepție cu care am crescut cu toții, de aceea este de neconceput să mâncăm doar orez cu salată, de ex. Poate că la început este puțin ciudat, deoarece așa te-ai obișnuit, dar vei observa că este mult mai bine.


Nu putem lua ca etalon în alimentație culturiștii (care folosesc steroizi), al căror scop este creșterea masei musculare, neinteresându-i propria sănătate.

sargas
sargas

@FitnessNutritie


eu ma regasesc in ce scrie mai sus: - Riscați să suferiți de balonare, arsuri stomacale, indigestie, malabsobție, constipație, crampe, sindromul de colon iritabil, flatulență. 


Am si limba alba, am facut teste pt candidoza, a iesit negativ, ma gandesc ca de la alimentatie este? Scaunele sunt proaste, dar daca iau enzime digestive, e mai ok.


De cateva zile am inceput sa mananc piept de pui cu broccoli, conopida, avocado, chestii care nu am mancat in viata mea, nuci, migdale, ton cu salata verde, si e mult mai bine.

sargas
sargas

@FitnessNutritie


multumesc pt raspuns si pt articol. Nu stiu sigur la care ma incadrez, limba cu depunere groasa galbuie sau alba, sunt prezente ambele culori.

sargas
sargas

Buna ziua, dar nu exista masa doar cu proteine, nu? Sunt si carbohidrati orice ai face. M-a cam dat peste cap articolul asta. Daca vreau sa mananc si carbohidrati, ce fac, mananc cartofi goi, sau orez gol, fara carne? Nu e cam aiurea? Dimineata mananc omleta cu fulgi de ovaz si ciuperci. Sa intelege ca nu e bine sa mananc impreuna ovazul cu ouale? Am vazut ca o gramada de culturisti mananca asa, gen Lazar Angelov.