Vrei să devii instructor de fitness? Înscrie-te acum la curs!

Inscrie-te acum la cursul de instructor de fitness din cadrul Fitness-Education School pentru a dobandi mai mult decat o certificare de trainer in sala, ci o certificare a faptului ca stii cum sa tratezi un client, ii cunosti nevoile cu adevarat si stii cum sa ii tratezi problemele individuale pe care le prezinta.

Cursul de instructor de fitness din cadrul Fitness-Education School contine urmatoarele informatii:

  • anatomia si fiziologia umana
  • proiectarea programelor de fitness cardiovascular si rezistenta fizica
  • curs de antrenor personal
  • curs de prim ajutor
  • curs antidoping

Toate aceste informatii inedite si conceptul inovator al cursului, datorat introducerii in programa a cursului de prim ajutor si a cursului antidoping, sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si au primit acreditarea UNICA si din partea a doua dintre cele mai faimoase academii de fitness din Italia, Centro Sportivo Educativo Nazionale (CSEN) si Centro Studi P.A.F.. Partea cea mai buna este ca le poti obtine la CEL MAI BUN PRET de pe piata.

Cel mai accesibil pret de pe piata de fitness iti ofera sansa de a te angaja ca instructor de fitness atat in salile din Romania, cat si in salile din tarile Uniunii Europene.

Cei mai bine pregatiti traineri din industria fitness-ului si wellness-ului  te vor invata cum sa evaluezi nivelul de fitness al unui client si cum sa il ajuti pe acesta sa isi indeplineasca obiectivele, dar si notiuni despre cum sa creezi un plan alimentar sanatos si cum sa comunici eficient cu clientii.

Cursul este alcatuit din ore de teorie si ore de practica care se desfasoara in zilele de weekend, pe parcursul a patru saptamani consecutiv.

Pentru mai multe informatii poti accesa zona de contacte:

Email: office@fitness-education.ro
Contact Iulian Dinu: 0747 227878
Website: www.fitness-education.ro

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments