10 alimente de evitat cu orice preț

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

 1. KitanaDorina spune:

  „află cum te păcălesc producătorii și supermarket-urile să cumperi alimente nesănătoase, bogate în sare, zahăr, grăsimi.”
  nu am vazut nicaieri CUM ne „pacalesc ” , ci doar o insiruire de alimente, plus ca unele afirmatii sunt de-a dreptul gresite , de ex nu exista „grasime modificata genetic” , E-uri foarte nocive-nu E-urile sunt nocive, „E” insemnand un cod de identificare a unui produs , de ex acidul ascorbic este vitamina C care este folositoare si nicidecun nociva 
  Ma opresc aici cu mentiunea ca n-am nici o legatura cu nici un producator sau market ci e doar bunul simt al cuiva care se mai informeaza din cand in cand 
  N-am zis ca supa la plic , margarina si restul sunt bune si sanatoase, insa sa nu inducem in eroare cu niste lucruri neconforme cu realitatea

  • Anca88 spune:

   KitanaDorina Nu poti spune ca un E este folositor ci doar inofensiv. Nimic din ce nu se gaseste in stare naturala (ex: creste in copaci, pe pamant, paste etc) nu poate fi numit folositor pentru organism.
   Ideea de baza este ca niciun aliment procesat nu este sanatos pentru organism. As completa lista ta cu jeleurile, produsele de patiserie si cofetarie, orice mix la plic, sosurile la cutie/borcan, conservele, alimente semipreparate, zahar alb, faina alba.

  • KitanaDorina Producătorii practică minciuna prin omisiune cu ajutorul campaniilor de marketing care promovează acele produse ca fiind naturale, sănătoase, etc.
   De ex., margarina conține grăsimi trans (acizi grași nesaturați, a căror configurație a fost modificată în urma unui proces industrial) despre care nu se pomenește absolut nimic în reclame. În schimb, se vorbește continuu despre acizii grași Omega-3, vitamine, minerale, etc., pe care le conține, chiar dacă acele doze sunt infime și nu au niciun efect asupra organismului.

 2. Patricia Stan spune:

  Anca88 KitanaDorina  Eu propun sa mancam doar frunze…..dar daca au fost stropite cu fel si fel de substante……ce a ramas…..carnea e cu apa si hormoni, legume-fructe cu ierbicid-insecticid….branzeturile sunt grase….deci ce a ramas??????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *