Praline de tahini
Ai poftă de praline fine și delicate? Încearcă, neapărat, această rețetă!
Ingrediente:
- 200 g tahini
- 3 linguri carob (sau cacao)
- 3 linguri miere (sau după gust)
- 1 lingură pudră de lucuma (opțional)
- 50 ml ulei de cocos presat la rece (sau unt de cacao)
Mod de preparare:
1. Eu am folosit pastă de tahini cumpărată, făcută din semințe integrale de susan. Se găsește în magazinele naturiste. După gust, mai mult ca sigur nu e din semințe crude de susan. Așadar, cei care vor pastă din semințe crude, pot face acasă în robot.
2. Topiți uleiul de cocos pe baie de aburi și puneți toate ingredientele în robotul cu lama S. Se poate face și fără robot. Doar trebuie să le amestecați într-un bol până este totul bine omogenizat.
3. Le-am pus în forme de silicon și le-am lăsat peste noapte în frigider. Dacă vreți să le serviți imediat, puneți-le în congelator aprox. 30 min.
Sursa: Delicii Sănătoase
FOARTE BUNE si usor de facut. Multumesc!