10 alimente de evitat cu orice preț

De asemenea, ai putea dori...

13 comments
Nguyenchinh
Nguyenchinh

Efectele vizibile ale deteriorării celulelor apar thang ghế nikawa  la câteva ore de la expunere – de la 2 la 24 de ore

Nguyenchinh
Nguyenchinh

§O singură zi de expunere la soare fără a te proteja,  thang ghế nikawa  este suficientă pentru a compromite sistemul imunitar al pielii?

Nguyenchinh
Nguyenchinh

de protecție de cel puțin 20, iar înainte, THANG CÔNG NGHIỆP   aplică un balsam de buze protector. Totodată, nu uita de urechi, trebuie și ele protejate.

Patricia Stan
Patricia Stan

Anca88 KitanaDorina  Eu propun sa mancam doar frunze.....dar daca au fost stropite cu fel si fel de substante......ce a ramas.....carnea e cu apa si hormoni, legume-fructe cu ierbicid-insecticid....branzeturile sunt grase....deci ce a ramas??????????

KitanaDorina
KitanaDorina

"află cum te păcălesc producătorii și supermarket-urile să cumperi alimente nesănătoase, bogate în sare, zahăr, grăsimi."

nu am vazut nicaieri CUM ne "pacalesc " , ci doar o insiruire de alimente, plus ca unele afirmatii sunt de-a dreptul gresite , de ex nu exista "grasime modificata genetic" , E-uri foarte nocive-nu E-urile sunt nocive, "E" insemnand un cod de identificare a unui produs , de ex acidul ascorbic este vitamina C care este folositoare si nicidecun nociva 

Ma opresc aici cu mentiunea ca n-am nici o legatura cu nici un producator sau market ci e doar bunul simt al cuiva care se mai informeaza din cand in cand 

N-am zis ca supa la plic , margarina si restul sunt bune si sanatoase, insa sa nu inducem in eroare cu niste lucruri neconforme cu realitatea 

KitanaDorina
KitanaDorina

"află cum te păcălesc producătorii și supermarket-urile să cumperi alimente nesănătoase, bogate în sare, zahăr, grăsimi." nu am vazut nicaieri CUM ne "pacalesc " , ci doar o insiruire de alimente, plus ca unele afirmatii sunt de-a dreptul gresite , de ex nu exista "grasime modificata genetic" , E-uri foarte nocive-nu E-urile sunt nocive, "E" insemnand un cod de identificare a unui produs , de ex acidul ascorbic este vitamina C care este folositoare si nicidecun nociva  Ma opresc aici cu mentiunea ca n-am nici o legatura cu nici un producator sau market ci e doar bunul simt al cuiva care se mai informeaza din cand in cand  N-am zis ca supa la plic , margarina si restul sunt bune si sanatoase, insa sa nu inducem in eroare cu niste lucruri neconforme cu realitatea

Anca88
Anca88

KitanaDorina Nu poti spune ca un E este folositor ci doar inofensiv. Nimic din ce nu se gaseste in stare naturala (ex: creste in copaci, pe pamant, paste etc) nu poate fi numit folositor pentru organism. Ideea de baza este ca niciun aliment procesat nu este sanatos pentru organism. As completa lista ta cu jeleurile, produsele de patiserie si cofetarie, orice mix la plic, sosurile la cutie/borcan, conservele, alimente semipreparate, zahar alb, faina alba.

FitnessNutritie
FitnessNutritie

KitanaDorina Producătorii practică minciuna prin omisiune cu ajutorul campaniilor de marketing care promovează acele produse ca fiind naturale, sănătoase, etc. De ex., margarina conține grăsimi trans (acizi grași nesaturați, a căror configurație a fost modificată în urma unui proces industrial) despre care nu se pomenește absolut nimic în reclame. În schimb, se vorbește continuu despre acizii grași Omega-3, vitamine, minerale, etc., pe care le conține, chiar dacă acele doze sunt infime și nu au niciun efect asupra organismului.