(P) Bioportal: produse bio, direct la tine acasă

Bioportal

Supermarketul Bioportal este sursa completă pentru sănătatea întregului organism. Aici găsești produse bio și produse naturale care îți mențin sănătatea, produse naturiste care previn și tratează bolile secolului în care trăim pe principii exclusiv naturale, verificate de consumatori din întreaga lume.

Am pornit la drum în anul 2011, având drept fundație o idee simplă: sănătatea înainte de toate. Este principiul care dă valoare vieții și îi multiplică exponențial fiecare aspect. Pentru că sănătatea se reflectă în mod direct în frumusețe, inteligență, longevitate. Sănătatea stă, nu în ultimul rând, la baza succesului personal sau al stimei de sine.

Bioportal este chiar primul supermarket on-line din România care se poate mândri cu peste 14.000 de produse bio și naturiste. Suntem aici pentru că românii își doresc să fie sănătoși, pentru că sănătatea este cel mai de preț bun al fiecăruia, pentru că este mai simplu să previi decât sa tratezi sau să suferi și pentru că alimentația sănătoasă are un preț accesibil.

Bioportal este locul de unde îți poți achiziționa produsele preferate sau produsele de care ai nevoie, la prețuri accesibile și cu livrare în max. 24 de ore. Din confortul casei ai acces simplu și rapid la peste 10.000 de produse, care îți pot schimba radical calitatea vieții.

Bioportal

Ce găsești pe Bioportal?

  • Mâncare naturală și bio: alimente de bază (apă, sare, oțet, muștar, fasole, mazăre), alge marine, apicole, ceaiuri, cereale, condimente, conserve, dulciuri și îndulcitori, făină și paste făinoase, fructe uscate și semințe, gemuri, leguminoase, sucuri și siropuri, snacks-uri, uleiuri, vinuri, sosuri și creme, mâncare pentru bebeluși;
  • Produse naturiste;
  • Produse pentru un trai sănătos: cosmetice, vestimentare, curățenie, blendere și storcătoare, deshidratoare, germinatoare, jucării, cărți.

Încearcă și tu produsele Bioportal! Cu siguranță, nu vei regreta!

Bioportal

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments