Cele mai eficiente tratamente naturale anticancer

Aceste remedii sunt validate de cei care le-au folosit

remedii-anticancer

Primul sfat pentru bolnavii de cancer este să facă absolut toate tratamentele care sunt indicate de medicul oncolog, singurul care poate să decidă care din ele este cel mai eficient, în fiecare caz. Tratamentele naturiste trebuie aplicate în paralel, chiar și în timpul cât cei bolnavi sunt internați în spital.

Două soluții simple

Aș dori să dau doar 2 tratamente simple, care se pot aplica în absolut toate cazurile de cancer, inclusiv metastaze, indiferent de localizarea afecțiunii, stadiu sau tratamentul aplicat sau în curs de aplicare.

1. Se va exclude din alimentație carnea, indiferent dacă provine de la animalele crescute cu concentrate, sau de la animale crescute în mod natural, în libertate. În plus, se exclud toate produsele cu E-uri de orice fel, îndulcitori etc., și se preferă doar hrana și produsele naturale.

2. Se va consuma, în loc de lichid, următorul preparat: se cumpără ceai antitumoral de la Plafar. Se ia apoi un borcan de 5 litri, în care se pun 4 linguri de ceai antitumoral și coaja mărunțită de la o lămâie. Separat, se vor curăța 500 g sfeclă roșie, 500 g morcov rădăcină, 200 g pătrunjel rădăcină, 100 g țelină rădăcină. Se spală legumele, apoi se rad pe răzătoarea fină. Se toarnă 5 l de apă clocotită peste ceai și lămâie, apoi borcanul se acoperă. Se va avea grijă să se pună un obiect de metal sub borcan, ca să nu crape. După ce s-a răcit la temperatura de 35-40 gr.C, se vor introduce în același borcan sfecla, morcovii, pătrunjelul și țelina rase. Se acoperă și se lasă acoperit pentru 24 de ore.

Administrare: acest lichid se consumă în loc de apă sau sucuri, pe toată perioada bolii. Se exclud sucurile acidulate, îndulcite sau gata preparate din comerț, pentru că toate conțin o serie de produse chimice care agravează boala. Când mai există în borcan lichid doar pentru o zi, se prepară o nouă doză. În mod normal, în afară de cei cu ascită, restul bolnavilor trebuie să consume 1,5-2 l de lichid zilnic. Ideal ar fi să se consume câte 200 ml la fiecare 2 ore. Preparatul acesta contribuie la curățirea organismului de toxine și la hrănirea celulară. Ceaiul antitumoral se poate consuma și în timpul cât bolnavul este în spital. Se va avea grijă ca borcanul să fie acoperit, pentru a nu intra în el praf. Sfecla roșie, morcovii, lămâile, pătrunjelul etc. ajută organismul, furnizând o serie de vitamine, minerale etc. Nu conțin nici o substanță care poate să agraveze boala; toate ajută la lupta cu afecțiunea. Le doresc tuturor celor care au cancer să nu-și piardă speranța și să urmeze rapid acest tratament simplu, care îi poate ajuta enorm.

biolog pens. EUGEN GIURGIU – Alba Iulia

Carne de pui și ginseng

În anul 1980, soțul meu a fost operat de carcinom papilar și după un an a făcut metastază. Disperată și dorind să-l ajut, știind că în Coreea de Nord nu se moare de cancer, am apelat la un var inginer prospector, care lucra acolo, iar soția lui era chimistă la Spitalul de Oncologie, implorându-i să-mi trimită o rețetă. Așa am intrat în posesia unui tratament miraculos cu carne de pui și ginseng. Inițial nu am vrut să-l fac public, dar numărul mare de scrisori pe teme de cancer publicate la dvs. în revistă m-a impresionat foarte mult. În plus, eu am 80 de ani și nu vreau să mor cu acest secret. Anul trecut, i-am oferit tratamentul unei bolnave de cancer pulmonar, care după operație făcuse metastaze. După 2 săptămâni, s-a dus la medic să-și facă o radiografie. Pe ecran n-a mai apărut cancerul, ci numai o cicatrice. Mirat, medicul a întrebat-o ce-a făcut, și după ce a aflat adevărul, i-a sugerat să continue tratamentul, așa cum i s-a spus. Vă ofer și dvs. rețeta, în speranța să nu mai moară atâția oameni de cancer. Tratamentul nu se întrerupe tot restul vieții.

Rețeta: 1. Se ia un pui de găina mare, cu pene negre, se taie, se curăță, se aruncă măruntaiele, capul cu gâtul și ghearele, apoi se face o crestătură în interiorul păsării (de-a lungul sternului, de la iadeș până jos), în care se introduce conținutul a 22 capsule Ginseng. Puiul se pune într-un vas fără apă (medicamentul trebuie să fiarbă numai în sucul păsării) care, la rândul lui, se pune într-o oală cu apă, deci în bain-marie (fierbere în aburi). Se lasă pe foc aproximativ 4 ore. (Să se probeze carnea dacă este fiartă.) Se scoate apoi pasărea și se împarte în 3 porții. Pentru fiecare zi o porție. În săptămâna următoare, se repetă procedeul.

Rețeta 2. Într-un borcan curat se pune 1/2 kg miere de albine nefalsificată, indiferent din ce floră. Borcanul se pune într-un vas cu apă și la foc mic. Se încălzește mierea, amestecând-o tot timpul, până ajunge la 40 gr.C (temperatura aceasta este cea care se afla în stupul de albine). Se ia temperatura cu un termometru. Pe la 39 gr.C, se scoate borcanul din apă și se amestecă mierea mai mult timp, pentru că temperatura se ridică în 2-3 minute. Dacă depășește 40 gr.C, se înfășoară cu un șervet rece, ud, ca să ajungă la această temperatură. În caz că n-a ajuns, se mai pune la încălzit pe bain-marie, apoi se adaugă conținutul altor 22 de capsule Ginseng. Conținutul capsulelor este un fel de nisip maroniu. Se înfășoară apoi borcanul cu o hârtie de ziar (borcanul să fie legat cu celofan) și se lasă la macerat 45 de zile. Tratamentul constă în administrarea zilnică a unei lingurițe de miere (după ce mai înainte se amestecă), de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de cele 3 mese principale. Acest tratament se ia tot restul vieții. Ginsengul închide și strânge celulele canceroase și nu le mai dă voie să se înmulțească. Oricât de bine s-ar simți bolnavul, nu are voie să întrerupă tratamentul. Atenție: Este interzisă consumarea ridichilor, la fel și contactul sexual, timp de 30 de zile.

Să dea bunul Dumnezeu să se vindece cât mai mulți bolnavi cu acest tratament, care este foarte eficace.

DOINA PANA – București

Ceai din trunchi de mesteacăn

Se alege un trunchi de mesteacăn care să aibă scoarță sănătoasă. Se taie trunchiul de la 5-10 cm deasupra solului. Trunchiul trebuie să aibă lungimea de 2 m și circumferința egală cu circumferința capului bolnavului. Pentru transport și pentru a fi utilizat mai ușor, trunchiul se poate tăia în 2 părți egale, dar la tratament se începe cu partea superioară, mai subțire. Pentru a se păstra bine pe durata tratamentului, partea inferioară a trunchiului, care nu este încă folosită, se acoperă la un capăt cu o cârpă umedă. Tratamentul trebuie să înceapă la cel mult 2 zile de la tăierea trunchiului. Se începe prin decojirea părții superioare, mai subțire, spre partea inferioară, mai groasă. Decojirea se face inelar pe trunchi, în formă de dreptunghiuri, cu lățimea cât lățimea palmei bolnavului. După ce se epuizează scoarța de pe un inel cu lățimea cât lățimea palmei bolnavului, se trece mai departe, la următorul inel. Se iau bucățile de coajă și se mărunțesc. Coaja se ia de pe trunchi imediat înainte de a se pune la fiert, în 3 l de apă. Se pun și 7 linguri de grâu în apa care fierbe și se fierbe încet, până ce grâul devine comestibil, adică plesnește. Atunci se pune și coaja de mesteacăn mărunțită și se mai fierbe încă 2 minute, împreună cu grâul. Când sunt răni externe, se ia separat într-o cană ceai, pentru a tampona locurile bolnave. Când nu sunt răni externe, ceaiul se bea integral. Tratamentul durează până se termină scoarța de pe trunchi. Se citește Acatistul Maicii Domnului și Acatistul Domnului Iisus Hristos, timp de 40 de zile.

ANA COSA – Sibiu

Cereale integrale și macerate din plante

Celulele canceroase se înmulțesc anarhic, deoarece au scăpat de sub influența mecanismelor de control și reglare ale organismului; ele se hrănesc în special cu produșii metabolici toxici, care nu mai pot fi neutralizați suficient de un organism slăbit. Atunci când a apărut o boală gravă, înseamnă că structurile de reglare ale organismului sunt depășite, de aceea este obligatoriu să nu mai introducem în organism niciun fel de toxine. Prin urmare, este necesar să nu fumați, să nu consumați alcool, cafea, niciun fel de carne, grăsimi animale, conserve, zahăr, cacao, făină albă.

  • Consumați preponderent cereale integrale: grâu, orez, mei sub formă de terciuri sau pâinițe, hrișcă înmuiată în apă, fructe și legume, neapărat o parte din ele consumate crude (în special morcovi, mere, lămâi), sucuri de fructe și legume, urzici, ceapă, praz, semințe de dovleac.
  • Beți în fiecare dimineață câte o cană de apă în care ați amestecat o linguriță de argilă.
  • Faceți macerat la rece din următoarele plante: angelică, turiță-mare, năpraznic, trifoi roșu, iarba-șarpelui (se pun 4 lingurițe din amestec la macerat în 500 ml apă plată sau de izvor, se lasă la rece 8 ore, se strecoară și se bea în cursul unei zile).
  • Gelul de aloe conține substanțe citostatice naturale, ar fi foarte util să-l folosiți (se beau cel puțin 50 ml pe zi).
  • Rugați-vă zilnic lui Dumnezeu pentru sănătate și să-i puteți iubi cât mai mult pe cei din jur!

dr. VLAD IULIA – București

Sucuri, crudități, băi fierbinți

Prin alimentația cu crudități se vindecă orice boală, iar pentru a grăbi vindecarea, bolnavul are nevoie de o cantitate mare de enzime și săruri minerale. Cel mai bun aliment în acest caz este sucul proaspăt de legume: morcovi (80%), sfeclă crudă, varză și alte zarzavaturi. Se renunță la orice alte alimente. Beți câte 1-2 pahare, la fiecare oră, și consumați 3-4 căței de usturoi, dintre care 2 seara, timp de 2 luni. Sucul se pregătește dimineața pentru tot restul zilei și se ține în frigider. Această hrană susține corpul timp îndelungat. Renunțați la narcotice sau calmante, pentru că otrăvesc și mai mult organismul. Pentru alinarea durerilor, folosiți băi fierbinți, comprese reci și cataplasme cu argilă. Pe lângă suc, beți și ceaiuri din amestec de urzică, angelică sălbatică, obligeană, bănuței și filimică, în părți egale. După 2 luni, trebuie să treceți la regim de crudități. S-ar putea ca 2-3 luni să nu se cunoască nicio îmbunătățire, dar nicio înrăutățire. Trebuie să aveți încredere în acest tratament.

Alte recomandări:

  • Băile fierbinți: se pune apă în cadă, până la 40-42 gr.C. Temperatura trebuie să fie aceeași atât timp cât ține baia: câte 30 min., de 2 ori pe zi. Stați în apă complet scufundat, numai nasul să rămână afară. După baie se stă în pat, pentru a transpira. Pentru baie se folosesc ceai de coada-calului, mușețel sau alte ceaiuri. (Restricțiile îi privesc doar pe bolnavii cardiaci.)
  • Împachetările reci: acționează ca un calmant (mantaua spaniolă). Se ia un cearșaf mare și se înmoaie în apă rece. Se stoarce puțin și se înfășoară în jurul corpului. Peste cearșaf se pun un plastic și o pătura de lână. Se stă trei 3 ore în pat. Când se încălzește cearșaful, se schimbă (cam la 45 min.). Să nu rămână nicio porțiune neînvelită, pentru că există pericolul să răciți. După 3 ore, se face un duș rece.

SAVA DRAGANA – București

Sursa: Formula AS

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

1 comments
iuli
iuli

As dori un numar de telefon daca se poate.Va multumesc,sunt interesante retetele.