Ciocolată de casă

ciocolata-de-casa-rawPrepară-ți singur ciocolata, acasă, raw: este incredibil de bună, cremoasă, fină, aromată și sățioasă!

Ingrediente:

  • 300 g caju
  • 200 g curmale foarte moi
  • 30 g cacao
  • 2 g pudră de vanilie
  • 1 vârf cuțit sare roz de Himalaya
  • 20 g unt de cacao topit

Mod de preparare:

1. Caju-ul se pune în robotul cu lama S și se procesează în jur de 10-15 min. până când devine o cremă (practic unt). În acest timp va fi nevoie să mai opriți robotul pentru a aduna compoziția de pe pereții robotului.
2. După ce obțineți crema de caju adăugați curmalele moi, pe care e bine să le mărunțiți puțin înainte și restul ingredientelor. Mai procesați până toate sunt bine încorporate.
3. Puneți compoziția obținută în forma dorită și lăsați-o câteva ore în frigider, iar dacă nu aveți răbdare puneți-o în congelator pentru 20-30 min.

Informații nutriționale:

Energie: 2476 kcal.
Proteine​​: 65 gr.
Glucide: 331 gr.
Lipide: 157 gr.
Fibre: 43 gr.

Sursa: Delicii Sănătoase

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

4 comments