Cum slăbești repede, pentru petrecerea de revelion

Talie subțireVrei să arăți perfect în rochia pentru petrecerea dintre ani (sau pentru orice altă petrecere)? Descoperă cea mai rapidă metodă care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

În urma unor cercetări efectuate în decurs de câțiva ani, nutriţionistul britanic Mike McInnes a ajuns la concluzia că înlocuirea zahărului cu miere în timpul zilei şi adăugarea unei linguriţe cu miere într-o băutură caldă înainte de culcare neutralizează mecanismele cerebrale responsabile pentru pofta de dulciuri.

Nutriţionistul britanic a pus astfel la punct o dietă cu miere care nu exclude din planul zilnic gustările şi deserturile interzise de obicei în alte cure de slăbire.

Premisa de la care a pornit Mike McInnes pentru conceperea acestei diete este aceea că majoritatea persoanelor care nu reuşesc să slăbească, deşi se supun unor programe draconice de slăbit, consumă prea mult zahăr şi alimente procesate.

Iată de ce să ții cont dacă vrei să slăbești rapid:

Înlocuiește zahărul cu mierea

Deşi, în cele mai multe cure de slăbire, alimentele grase sunt considerate duşmanul numărul 1, tot mai multe cercetări au ajuns la concluzia că principalul vinovat pentru obezitate este zahărul, fiecare gram de zahăr consumat fiind metabolizat în două grame de grăsime corporală.

Renunţă prin urmare la zahăr şi la îndulcitorii artificiali, inclusiv la alimentele care conţin zahăr „ascuns”, pe care producătorii îl adaugă pentru a îndulci produsele alimentare, cum ar fi pizza semipreparată şi sosurile pentru paste.

Dimineaţa, bea un pahar cu apă caldă în care ai adăugat două linguriţe de miere. Folosește miere pentru a îndulci ceaiul şi cafeaua, şi chiar la gătit – mierea este de două ori mai dulce decât zahărul, aşadar înjumătăţiţi cantităţile.

Renunță  la alimentele bogate în sare și grăsimi

Alege alimentele cu adevărat hrănitoare – cereale integrale, fructe şi legume, peşte, carne slabă – şi renunţă la gustările bogate în zahăr, la chipsuri şi băuturi acidulate, la alimente prăjite şi procesate, meniuri de fast-food şi la produse de patiserie.

Alege carbohidraţi nerafinaţi

Pâinea integrală, pastele şi orezul brun sunt bogate în fibre, favorizează digestia, sunt procesate mai lent în organism şi menţin astfel mai mult timp senzaţia de saţietate.

Renunță la cartofi

Renunţarea la cartofi, indiferent de modul în care sunt preparaţi, accelerează simţitor pierderea în greutate. Psihologii au descoperit că regula renunţării totale este mai uşor de urmat decât formule mai ambigue, cum ar fi dietele ce prevăd renunţarea la cartofi prăjiţi, dar permit cartofii fierţi sau piure.

Vezi alte trei sfaturi esențiale în slăbire!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments