De ce bărbații care fac sport și mănâncă sănătos sunt mai potenți?

sport-alimentatie-potentaExistă un mit foarte vechi, conform căruia bărbații care arată bine sunt și foarte potenți.

Este adevărat, dar acest lucru nu este valabil și în cazul bărbaților care folosesc steroizi anabolizanți, deoarece aceștia suprimă producția proprie de testosteron și hormon de creștere, rezultatele fiind:

  • erecții slabe sau lipsa acestora
  • micșorarea testiculelor
  • oprirea producției de spermă
  • micșorarea sau pierderea apetitului sexual

Virilitatea și sportul

Este o legătură foarte strânsă între virilitate și sport, deoarece majoritatea exercițiilor fizice de bază, cu greutatea propriului corp sau cu greutăți adiționale, stimulează activitatea hormonală. Așadar, bărbații care fac sport în mod regulat, au un nivel mult mai ridicat de testosteron (hormon sexual) și hormon de creștere decât cei sedentari sau cei care practică sportul ocazional. Hormonul de creștere, printre altele, are același efect cu cel al pastilelor Viagra: stimulează producția de oxid nitric, rezultatul fiind o pompare mult mai bună a sângelui, inclusiv la nivelul penisului.

În plus, antrenamentele de tip cardio, pregătesc foarte bine corpul pentru partidele de sex, care fac parte din aceeași categorie de efort, cel aerob.

Virilitatea și alimentația

Alimentația sănătoasă merge mână-n mână cu libido-ul, deoarece unele alimente (în special vegetale) sporesc energia sexuală, intensifică potența și cresc nivelul de fertilitate. De asemenea, există foarte multe condimente care au un puternic efect afrodisiac. Pentru a afla care sunt aceste alimente, poți citi aici sau aici.

Așadar, bărbații care au un stil de viață sănătos, bazat pe mult sport și pe o alimentație corectă, au un apetit sexual ridicat, erecții puternice și de durată mare, rezistență mare în actul sexual, dar și fertilitate mai mare. În plus, arată și bine. Asta dacă nu preferi burtoșii 😀

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments