Dieta General Motors: cum poți slăbi, sănătos, 8 kg. în doar 7 zile

De asemenea, ai putea dori...

34 comments
BiancaSerban
BiancaSerban

sunt vegetariana .....cu ce pot inlocui carnea ??

PatriziaPatty
PatriziaPatty

la pranz ziua 1 cu ce se poate inlocui 1 bol de pepene verde?

AndreeaDiana
AndreeaDiana

Daca in ziua 4 mancam ce e in ziua 5 si in ziua 5 manacam ce e in ziua 4, mai are rezultate dieta?

miHai13
miHai13

Buna ziua. Se mananca de 5 ori strict sau se poate si de 3? Mancat si baut la aceasi masa sau se lasa pauza? Pe langa consumul de fructe zemoase se va consuma aceasi cantitate de apa? Cred dealtfel ca ati recomandat o alimentatie corecta si nu neaparat o dieta. Succes.

FitnessNutritie
FitnessNutritie moderator

@miHai13 Bună ziua! Noi nu recomandăm diete (decât personalizate), doar le prezentăm și fiecare ia decizia pe care o dorește. Rămâne la latitudinea dvs. dacă doriți să o urmați, dacă o faceți strict, etc. În orice caz, și noi recomandăm ca dietă generală, tot 3 mese + 2 gustări pe zi. Apa trebuie băută întotdeauna, chiar dacă se mănâncă supe, fructe sau se bea lapte, cafea, etc.

DanAdinaAnamaria
DanAdinaAnamaria

Bună dimineața! As dori sa știu dacă nu mănânc supa mai își face efectul mâncând de 5 ori pe zi nu văd vând as mai putea manca și supa.Va rog sa-mi răspundeți. Va mulțumesc! O zi frumoasa va doresc.

FitnessNutritie
FitnessNutritie moderator

@DanAdinaAnamaria Bună dimineața! Nu este nicio problemă dacă nu se mănâncă supa, având în vedere că este considerat supliment.

MorenaOana
MorenaOana

Super interesant ! Dar credeti ca fara ajutorul unor suplimente putem reusi? si cand zic suplimente ma refer la pastile pentru slabit.

ad0012
ad0012

Pot manca acelasi fel  de fructe in prima zii la dejun si cina?


ciana
ciana

Oameni buni nu mai criticati atata....nu va obliga nimeni sa tineti acesta dieta sau sa beti apa cat zice in acesta dieta.

blondacublogg
blondacublogg

Supa care se consuma la discretie precum si indicatiile pentru fiecare zi seamana izbitor de mult cu celebra dieta cu supa de varza, acum ca fructele sunt mai exotice, nu schimba absolut nimic. In concluzie e dieta cu supa e varza, varianta GM de peste ocean. Totusi 8 kg in 7 zile, cam exagerat

mary7fane
mary7fane

Sa va mai spun ca nici un regim nu e sanatos? Daca nu faci miscare, poti sa tii 1000 de regimuri, tot te ingrasi, chiar mai mult ca inainte.

mary7fane
mary7fane

Voi aveti idee cat de infecta este apa de la robinet si cea in bidoane de plastic? Recomandati sa se bea atata apa de parca toti ne-am permite sa cumparam filtru de apa, sau purificator de apa. Nu vi se pare ca exagerati? NU beti 8-15 pahare pe zi de apa daca le beti de la robinet sau din recipiente de plastic o sa va treziti ca faceti pietre la rinichi sau alte boli. Plasticul e facut din petrol. Aveti grija de voi.