(P) Myprotein România – produse de cea mai bună calitate la cele mai mici prețuri

myproteinDe curând, producătorul de suplimente nutritive nr. 1 din Europa, Myprotein, acceptă comenzi și din România. Livrarea este gratuită dacă se comandă produse cu o valoare totală de peste 60€ iar termenul de livrare este de 5-7 zile. Săptămânal, pe site-ul Myprotein se desfășoară diferite campanii promoționale prin care te poți alege ori cu reduceri substanțiale, ori cu diferite produse oferite cadou. În plus, dacă ești abonat la newsletter-ul Myprotein, beneficiile vor fi și mai mari.

Apasă aici pentru a vedea promoțiile actuale!

Deși calitatea produselor este una excepțională (sunt acreditate ISO 9001 și HFL Sport Science), prețurile acestora sunt cele mai mici de pe piață, asta și datorită faptului că sunt ambalate în pungi resigilabile și nu în cutii, precum produsele altor firme concurente.

Iată ce produse am testat până acum și care este părerea noastră despre ele:

L-Glutamină

Fiind aminoacidul responsabil cu refacerea musculară, acesta nu trebuie să lipsească din alimentația zilnică a practicanților de sport.

Glutamină Peptide

Față de L-Glutamină, Glutamina Peptide se digeră mult mai ușor, așadar asimilarea acesteia de către țesutul muscular se face mult mai rapid. Dezavantajul este gustul puțin cam ciudat, dar dacă se amestecă împreună cu un shake proteic sau cu un suc natural, acesta devine insesizabil.

Creapure® – Creatină monohidrat

Creapure este cea mai pură (99,9%) și mai calitativă creatină micronizată din lume, acest lucru făcând ca asimilarea sa să fie mult mai bună față de alte tipuri de creatină. În plus, nu este necesară faza de încărcare.

Multivitamine pudră

Două porții din acest mix de vitamine și minerale asigură doza optimă necesară pentru un adult. Punga de 200 g, care costă 11,69 €, ajunge pentru 242 zile, deci costul zilnic este de doar 20 bani!

Impact Whey Protein – Concentrat proteic din zer

Nu degeaba este cea mai bine vândută pudră proteică Myprotein. Are gust și miros foarte plăcute (eu am încercat ciocolată cu nuci), se amestecă și se bea ușor, iar conținutul de proteine este foarte mare: 82%.

My Bar Zero – baton proteic

Foarte gustoase și hrănitoare, batoanele My Bar Zero sunt foarte potrivite pentru cei care își doresc să-și dezvolte masa musculară (un baton de 65 g conține 20 g proteine și doar 2,6 g glucide). Pot fi consumate ca atare sau coapte la cuptor, înainte sau după antrenament, dar și ca gustare, între mese. Aromele disponibile sunt: ciocolată, vanilie și migdale, vanilie și căpșuni, măr și scorțișoară, cheesecake cu lămâie.

Paste proteice Dr. Zak

Aceste paste au un gust diferit față de pastele obișnuite, fiind mult mai consistente chiar și decât cele integrale. Sunt perfecte pentru persoanele care doresc să slăbească (100 g conțin doar 31 g glucide) dar și pentru cele care vor să-și dezvolte și să-și mențină masa musculară (100 g conțin 50 g proteine!). Unde mai pui că o porție (60 g) costă doar 3,7 lei.

Unt de arahide natural

Este cel mai bun unt de arahide pe care l-am mâncat până acum! Este foarte cremos, aromat și consistent, fără a conține altceva în afară de arahide. Este perfect a fi consumat dimineața sau imediat după antrenament, pe o felie de pâine, cu magiun natural.

Așadar, vă recomandăm cu mare încredere produsele Myprotein!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

3 comments
Tivi3g
Tivi3g

Xem thvl1 vinh long 1 truc tuyen, xem các chương trình hot nhất trên Đài Truyền Hình Vĩnh Long 1

bao cao su
bao cao su

Aceste paste au un gust diferit față de pastele obișnuite, fiind mult mai consistente chiar și decât cele integrale. Sunt perfecte pentru persoanele care doresc să slăbească (100 g conțin doar 31 g glucide) dar și pentru cele care vor să-și dezvolte și să-și mențină masa musculară (100 g conțin 50 g proteine!). Unde mai pui că o porție (60 g) costă doar 3,7 l

bao cao su có gai bao cao su don de