Soluții rapide pentru accelerarea metabolismului

solutii-accelerare-metabolismMetabolismul tău funcționează mai lent și din acest motiv dietele nu-ți oferă rezultatele așteptate? Iată cum îl poți stimula pentru ca kilogramele să se topească ca prin farmec!

Mic dejun proteic

Începe-ți ziua plin de energie și doar un mic dejun sănătos îți poate garanta acest lucru. Fă-ți o omletă din albușuri și brânză slabă și proteinele din ea vor stimula metabolismul și-ți vor oferi o senzație de sațietate de lungă durată.

Gătește legumele

Îți plac salatele de crudități? Sunt bune în dietă întrucât conțin foarte multe fibre, dar consumate în mod constant îți pot încetini metabolismul. Din acest motiv este indicat să le consumi ușor preparate, cum ar fi la abur.

Dormi 8 ore pe noapte

Dacă vrei ca organismul tău să funcționeze la parametri optimi este bine să dormi 8 ore în fiecare noapte. Astfel el își va încărca bateriile în timpul somnului, iar metabolismul va putea să ardă caloriile în timpul zilei. În caz contrar, vei fi obosit și întregul organism va funcționa mai lent.

Nu mânca soia foarte des

Ideal este să o consumi de maxim 3 ori pe săptămână. Conține 2 proteine care nu sunt chiar prietenoase cu metabolismul tău, ci îl vor face să funcționeze mai încet. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să o elimini complet din dieta ta, pentru că te ajută la creșterea masei musculare.

Vezi aici și alte sfaturi utile pentru stimularea metabolismului!

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments