Top 15 exerciții pentru acasă, care te ajută să slăbești

Antrenament acasăSingura metoda prin care poți slăbi rapid este practicarea sportului. Cu cât antrenamentele tale sunt mai diversificate, mai intense, mai numeroase, cu atât rezultatele vor fi mai bune și vor apărea mai repede.

Din păcate, nu toate persoanele au posibilitatea să meargă la o sală de fitness sau să-și achiziționeze echipamente pentru acasă, acest lucru conducând la demoralizare și delăsare.

Mai jos îți voi prezenta cele mai eficiente 15 exerciții pe care le poți executa acasă, fără niciun fel de echipament sau accesorii.

1. Genuflexiuni
2. Fandări cu săritură
3. Burpee
4. Flotări
5. Presa militară
6. Fluturări cu 2 prosoape sub palme, pe o suprafață lucioasă (ex.: parchet)
7. Mersul dragonului
8. Mountain Climber
9. Bricege
10. Bicicleta cu palmele la ceafă
11. Forfecări verticale
12. Lumânarea
13. Scândura
14. Ridicări de bazin, din culcat
15. Airplane

Perfect 10

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

1 comments
AndreeaSava
AndreeaSava

Perfect de acord. Eu m-am apucat de facut sport acasă acum 2 ani si jumătate. Cel mai greu mi-a fost sa gasesc antrenamente, de mers la sala nici nu se punea problema. Interesantă propunerea de antrenament. Ca o sugestie: niste explicatii de execuție a exercițiilor ar fi minunata. Începătorii nu cunosc termenii. Plus idee de Nr de repetați sau interval. Eu am povestit experiența mea aici

https://pentrufemeiocupate.wordpress.com/2016/04/21/primii-pasi-cand-te-ai-decis-sa-faci-sport-acasa-exemplu-de-antrenament-pentru-incepatori/

M-ar interesa mult o părere. Multumesc