Vindecă-te de constipație, în mod natural!

Ai probleme precum constipația?

Iată cum poți să te vindeci sau să previi această afecțiune, în mod natural, fără medicamente sau laxative:

1. Bea 8-10 pahare de 250 ml de apă pe zi. Este foarte important ca intestinele să funcționeze bine. Păstrează apa, peste noapte, într-un vas de cupru și bea când te trezești dimineața.

2. Pune o linguriță de ghee (unt clarificat) într-un pahar de lapte cald. Bea-l atunci când mergi la culcare. Este foarte util în ameliorarea constipației.

3. Fă o plimbare dimineață în timp ce bei aproximativ 500 ml. de apă caldă. Acest lucru va preveni constipația și va îmbunătăți mișcările intestinale.

4. Include fructe și legume proaspete, cu frunze verzi, în dieta ta zilnică. Papaya și trestia de zahăr sunt deosebit de benefice. Salatele de roșii și sfeclă roșie sunt, de asemenea, foarte utile în ameliorarea constipației.

5. Mănâncă două mere în fiecare dimineață. Mușcă-le cu dinții în loc să folosești cuțitul pentru a le tăia.

6. Un remediu simplu este să bei un pahar de apă cu sare și suc ​​de lămâie. În acest fel, se poate trata orice tip de constipație.

7. Papaya și guava sunt foarte utile în tratarea constipației. Consumul regulat de papaya dimineața devreme, pe stomacul gol, previne constipația.

8. Poți bea, de asemenea, apă caldă cu suc de lime, dimineața devreme. Acestea previn constipația și păstrează corpul și mintea proaspete.

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

2 comments
IoanaLavinia
IoanaLavinia

Pentru a scapa de constipatie este necesar sa consumati in fiecare zi cat mai multe lichide. Lichidele care trebuie consumate sunt: apa plata, diverse supe sau ceaiuri naturale.  De asemenea, trebuie sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos posibil. Va doresc multa sanatate.

IoanaLavinia
IoanaLavinia

Pentru a scapa de constipatie este necesar sa consumati in fiecare zi cat mai multe lichide. Lichidele care trebuie consumate sunt: apa plata, diverse supe sau ceaiuri naturale http://hemostop.ro/ceai-pentru-hemoroizi/.  De asemenea, trebuie sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos posibil. Va doresc multa sanatate.