Nu cumpăra de la vânzătorii ambulanți de pe plajă!

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

 1. Anca88 spune:

  Esti cam rasist in acest articol. Nu zic ca nu ai dreptate si ca nu ne-am gandit si noi pana acum la asta, dar sa fim seriosi, chiar sa publici un articol despre asta. Este lipsit de profesionalism.

  • zuzulici spune:

   intotdeauna mi-au placut prostii utili care se grabesc sa strige rasism chiar si atunci cand nu este cazul. care parte din articolul de mai sus nu este adevarata? mie mi se pare un articol foarte pertinent. dar, in fine, fiecare mananca de unde ii place.

   • Anca88 spune:

    zuzulici Si mie cei lipsiti de educatie care se grabesc sa jigneasca fara sa cunoasca persoana in cauza. Daca ai cunoste macar 1% din principiile dupa care sa te ghidezi atunci cand scrii un articol de caliatate atunci ai tine dintii stransi si ti-ar fi rusine sa vorbesti. Aproape ca-mi pare rau ca m-am obosit sa-ti raspund.

  • Anca88Scopul articolului este de a atrage atenția cumpărătorilor care nu și-au pus acele întrebări niciodată. Nu înțeleg de ce ți-ai format această părere, întrucât în articol nu se pomenește absolut nimic despre rasă sau etnie. Dacă vânzătorul este român de etnie română, asta nu înseamnă că trebuie să cumpărăm de la el. Nu contează rasa acestuia, ci modul în care gătește, depozitează și comercializează produsele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *