Despre slăbit

Despre slăbitPe oriunde mergi, se vorbeşte despre slăbit. Toată lumea ştie o cură, oricine are un vecin care a slăbit n kilograme cu regimul x, se aude de pastila sau ceaiul minune, care luate aşa, după prospect, şi mâncând în continuare ce şi cum mâncai înainte, te slăbesc 7 kilograme în 10 zile. 

Iar eu vin să vă spun aşa:

Nimic din ce auziţi nu este adevărat! Modalitatea corectă şi sănătoasă de a slăbi este una singură. ATÂT! Restul e poveste! Sunt încercări de a scurta un drum care trebuie urmat, care necesită ceva efort (în primul rând intelectual deoarece trebuie să învăţăm puţină nutriţie, altfel nu vom şti ce avem de făcut, atât pentru noi, cât mai ales pentru familia noastră).

Să zicem că vecina a ţinut, totuşi, o cură minune… contează şi cum a slăbit! Este sănătoasă sau şi-a dat metabolismul peste cap? Care este tonusul pielii după cură, stă frumos pe muşchi, sau atârnă dizgraţios?
Am fost învăţaţi să aşteptăm să ni se dea mură-n gură o cură de slăbit, eventual pe săptămâni, în cadrul căreia să slăbim mult şi repede. Şi după ce am terminat-o să revenim la ceea ce mâncam înainte fără să ne mai îngrăşăm.

Problema este că nu e vina noastră! Este vina iresponsabililor care spun că se poate! Şi aceştia sunt peste tot, mass-media abundă de articole în ziare, în reviste, pe net, sau reportaje la TV. Dar eu îmi voi face datoria şi vă voi spune părerea mea legată de acest subiect delicat şi incredibil de important – de fapt aş spune chiar vital – slăbitul. Ceea ce veţi face mai departe este problema dvs.

Chiar nu v-aţi săturat să tot încercaţi să scurtaţi drumul fără rezultate satisfăcătoare?

Iată cele 3 motive principale pentru care ne îngrăşăm:

Pin It
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, ai putea dori...

0 comments